LlocPalacio de los Deportes de Cartagena
  • Bernabéu Haro
  • González Ruano
  • Andresito
  • Duda (entrenador)

Industrias Santa Coloma es va quedar sense premi a Cartagena malgrat que va realitzar un gran partit i va marcar fins a cinc gols, tres d’ells de Drahovský, davant un rival que va tenir sempre poder de reacció i que va aconseguir remuntar. Als de Javi Rodríguez se’ls hi continua negant la victòria com a visitant en aquesta segona volta.

Álvarez tractant de frenar a Franklin

El partit va arrencar amb un Jimbee Cartagena dominador: control de la pilota i oportunitats de gol. Solano i Bebe en els primers minuts van posar a prova a un Borja molt inspirat i protagonista. Industrias Santa Coloma no va tenir més remei que aplicar-se en defensa sobretot amb l’entrada de Lucao, el jugador més desequilibrant dels locals, i que va ser un maldecap amb les seves aparicions per la banda esquerra. Va trigar a donar senyals de vida en atac el conjunt de Javi Rodríguez però ho va fer amb perill i claredat: primer amb Sepe (11’) i després amb Cardona (13’) just abans que Jimbee Cartagena cometés la cinquena falta d’equip. Les protestes airejades de Duda a la banda van despistar als seus jugadors i una falta d’atenció de Raúl, la va aprofitar Drahovský per a marcar amb un xut ràpid i net des de lluny que va sorprendre el meta local. El 0-1 va descol·locar a Jimbee Cartagena que es va refer amb el pas dels minuts encara que Borja va mantenir la seva porteria immaculada. Amb els dos equips amb 5 faltes i després d’un temps mort sol·licitat per Javi Rodríguez, just abans d’arribar al descans, unes mans de Bruno Petry van permetre als locals empatar (1-1) per mediació de Bebe des dels 10 metres. Faltaven 13” per a l’entreacte.

La segona entrega del partit va ser senzillament espectacular. Molts gols i alternatives al marcador. Primer va colpejar Industrias a la sortida d’un córner. L’acció assajada va tenir el seu origen en Sepe qui va habilitar a Bruno Petry per marcar el 1-2. De nou avantatge colomenc. Jimbee Cartagena no es va descentrar. Va avisar Bebe amb una rematada que va repel·lir el pal i minuts després una acció de Lucao per banda va acabar per colar-se entre les cames de Borja per a acabar en el 2-2. Amb el nostre equip carregat de faltes, limitat en les tasques defensives i sense la intensitat del primer temps, una transició conduïda per Cardona i ben finalitzada per Drahovský, va permetre al nostre equip avançar-se de nou al marcador: 2-3. Jimbee Cartagena va tenir la virtut de reaccionar immediatament i igualar el partit per mediació de Waltinho (3-3). Aquest resultat va donar pas als millors minuts dels de Duda i Javi Rodríguez va canviar el guió arriscant amb l’atac de cinc amb Corso de porter a falta de 12’33”. La pilota va ser dels colomencs que es van protegir de cometre la cinquena falta i que van aconseguir una altra vegada posar-se amb avantatge 3-4 gràcies a la connexió Verdejo-Cardona. I segurament aquí va estar la clau del partit perquè Industrias va encaixar massa ràpid el 4-4 obra de Bebe. Amb tanta igualtat, el duel entre els entrenadors es va mantenir amb Duda apostant també pel joc de cinc a la recerca de la victòria. I va obtenir la recompensa amb el 5-4 que va signar Juanpi. Era la primera vegada que Jimbee Cartagena es posava per davant (minut 37) i amb la porteria desprotegida va ampliar la diferència en un servei ràpid de Raúl que va aprofitar Franklin per a fer el 6-4 que va semblar definitiu. Va insistir el nostre equip que va poder marcar a manca de 40” de penal per mediació de Drahovský després d’unes mans d’Avellino i va tenir Verdejo la possibilitat de l’empat que no va materialitzar.