LlocPalacio de los Deportes de Cartagena
  • Khalid
  • Cardona
  • Javi Rodríguez (entr)

Crònica

Segueix la mala ratxa d’Industrias Santa Coloma a Cartagena on continua sense guanyar. En un partit en el qual Jimbee va ser millor, van cedir els homes de Javi Rodríguez que no van estar encertats en els moments claus del partit (4-1). Va anotar David Álvarez amb el partit gairebé sentenciat.  Mario va debutar en la porteria com a titular. No va tenir un bon dia l’equip colomenc que es manté 12è a la classificació.

El bon començament local va obligar Industrias Santa Coloma a defensar en els primers minuts de partit. En aquest tram inicial Javi Mínguez va estavellar una pilota al pal i Chemi i Andresito van posar a prova a Mario que estrenava titularitat. Els homes de Javi Rodríguez van trigar a sacsejar-se aquest domini. Li va durar una mica més la pilota als peus al nostre equip que es va estirar buscant la porteria contrària encara que sense crear ocasions clares de gol. El recurs de Chemi, que es va incorporar per a crear superioritat numèrica en atac, li va crear molts problemes als colomencs. Els xuts des de mitja distància del porter de Cartagena sempre van trobar una bona resposta de Mario que va ser el millor jugador d’Industrias en aquesta primera meitat. Mellado i Solano tampoc el van poder superar i no va ser fins al minut 10 que en una acció d’estratègia es va xutar per primera vegada entre els tres pals. Ho va fer David Peña al qual va seguir en una altra acció ofensiva dins de l’àrea local, Sepe, encara que la seva rematada d’esperó va marxar desviat. Amb el pas dels minuts es van igualar les forces. Lucao ho va intentar des de la mitja distància i en una mala sortida d’Industrias, Andresito va robar i va finalitzar un 2 contra 1 que va permetre a Jimbee inaugurar el marcador. Era el minut 15. El gol va deixar tocat a Industrias i de nou Mario va haver d’evitar amb una gran aturada que s’ampliés l’avantatge després d’un xut de Solano. Amb la cinquena falta de l’equip de Duda (min.16) es va passar del possible empat al 2-0. Corso va enviar una pilota a la creueta i un penal de Nando sobre Solano va permetre a Marinovic fer el segon del seu equip. Unes mans de Lucao li va donar la possibilitat a Industria de ficar-se de nou en el partit però el 10 metres de Verdejo va sortir desviat. Va ser l’última opció del primer període per als colomencs.

La segona part va començar com la primera amb oportunitats de Jimbee Cartagena. No obstant això Industrias Santa Coloma va jugar amb un ritme més elevat, va tenir més possessió, va estar millor en defensa. La pressió alta va ajudar molt en aquest pas endavant que va donar tot l’equip. David Peña amb un xut creuat i Cardona van tenir les primeres ocasions. Des de la banqueta Javi Rodríguez va prendre la decisió d’atacar de cinc amb Corso de porter i amb molts minuts per davant. Faltaven 11’45”. El nostre equip necessitava un gol per a generar dubtes en el seu adversari. I ho va intentar. Amb Sepe tancant, Drahovský situat de pívot a la frontal de l’àrea, Corso i Verdejo en les ales i Cardona en la línia de fons, es va moure la pilota primer sense arriscar, basculant d’un costat a un altre però sense trobar escletxa en l’entramat defensiu dels locals. Sepe va buscar sorprendre des de la mitja distància: el seu primer xut va sortir desviat i el segon el va refusar Chemi perquè Simi fes el 3-0 des de la seva pista i a portería buida. Un temps mort de Javi Rodríguez va canviar la disposició atacant amb Drahovský com a últim home amenaçant amb el tir exterior. Verdejo i Cardona van gaudir d’una doble ocasió per a retallar les distàncies però Chemi ho va evitar. En canvi Jimbee va tornar a anotar sense porter per mediació de nou de Simi. Era el 4-0 i va ser la sentència. David Álvarez es va encarregar de fer l’únic gol dels colomencs. La connexió Chemi-Solano no va funcionar perquè el capità es va avançar per a robar i amb el porter en pista contrària va marcar el 4-1 amb un tir llunyà i suau que va entrar en el marc desprotegit dels de Cartagena. Industrias ho va seguir intentat amb l’atac de cinc però excepte un xut de Corso que va rebutjar amb els peus Chemi, la defensa local es va acabar imposant per a mantenir l’avantatge i assegurar el triomf.