• Rafa Usín
  • Álvarez
  • Bermusell

Crònica

Industrias Santa Coloma va perdre en la seva visita a Paterna en un partit molt igualat contra el Levanet, amb alternatives al marcador i un total de 9 gols (5-4). La gran primera part dels de Javi Rodríguez amb un gran Drahovský, va signar un doblet, no va ser suficient per a doblegar al Llevant que gràcies a l’encert de Pedro Toro va remuntar i es va emportar els tres punts per a dormir com a líder de la Lliga.

Cardona tracta de controlar la pilota davant Roger

El primer temps va ser extraordinari, possiblement un dels millors del nostre equip aquesta temporada en l’aspecte ofensiu. No només perquè va acabar marcant 4 gols sinó perquè Industrias Santa Coloma va tenir poder de reacció, no va defallir, va ser pacient i sobretot precís en atac amb un gran Drahovský. Fins a tres vegades va igualar un desavantatge i va acabar gaudint de més ocasions de gol que el seu adversari el que li va permetre enfilar el camí cap als vestuaris amb una remuntada espectacular (3-4).

Drahovský que va enviar una pilota a la creueta només començar va avisar de les seves intencions, cobrant un protagonisme en aquest període i convertint-se en un malson per als locals. Va marcar de falta per a neutralitzar el 1-0 de Rivillos i va tancar el compte abans d’arribar al descans. A cada gol del Llevant va respondre Industrias. Bruno Petry en la seva reaparició va fer el 2-2, havia anotat abans Maxi Rescia i quan Esteban va tornar a avançar als granotes (3-2), sense precipitació va buscar aprofitant les cinc faltes de l’equip valencià, un nou empat en una jugada col·lectiva en la qual van participar gairebé tots els jugadors: Mario-Drahovský-Bermusell i Sepe per a finalitzar en el 3-3. Aquest golàs va fer mal al Llevant UD FS i una doble ocasió de Drahovský va ser l’avantsala del 3-4 que va portar la signatura del golejador eslovac després d’una magnífica assistència de Sepe.

A la represa com era d’esperar el Levante va tractar de fer un altre pas cap endavant a la recerca d’una reacció que no va cristal·litzar. En canvi Industrias va tenir dues clares oportunitats per a ampliar la renda i en les dues, el mateix protagonista: Cardona que es va topar amb el travesser en una falta botada per Drahovský i segons després en el pal en una recuperació de Bermusell. A aquesta falta d’encert es va sumar la parella arbitral assenyalant faltes que no eren, acompanyades d’alguna targeta excessivament rigorosa. Això va condicionar notablement el treball defensiu visitant i va acabar traslladant-se al marcador com es va acabar comprovant minuts més tard. Mario va aparèixer per a evitar les ocasions de Rafa Usín, en un llançament de falta, i de Jorge Santos en un mà a mà. No obstant això no va poder amb Pedro Toro que des de la mitja distància va armar amb massa facilitat la seva cama dreta per a posar l’empat (4-4). Cardona i Álvarez van respondre amb sengles oportunitats però no van poder superar a Fede. I de nou Pedro Toro en una jugada molt semblant va tornar a batre a Mario de xut creuat. La remuntada local era una realitat i amb la cinquena falta d’equip a 5 minuts per al final i una nova intervenció de Mario a xut de Gallo, Javi Rodríguez va disposar l’atac de cinc amb Corso de porter a 3’44” segons per a la conclusió. El nostre equip no va estar fluid en la circulació i només Cardona es va acostar a l’empat sense fortuna en la rematada final.