Van amonestar
  • Rafa Usín
  • Javi Rodríguez (entrenador)

Crònica

Industrias Santa Coloma va cedir davant Llevant en la seva visita a Paterna (3-2) en un partit en el qual va fer mèrits més que suficients per a com a mínim sumar un punt. La gran actuació de Fede, sobretot en el segon temps, ho va evitar. Els gols d’Uri Santos i Cardona van ser insuficients per a aixecar tres gols de desavantatge.

Khalid lluita per una pilota davant Gallo

Primera derrota d’Industrias Santa Coloma en aquesta segona volta de la Lliga que posa fi a una excel·lent ratxa de 7 partits sense perdre en Lliga. Un total de 15 aturades de Fede en 17 rematades a porteria dels colomencs expliquen en bona part aquesta ensopegada.

El bon començament dels colomencs amb dues bones ocasions per a Sepe i Corso en el primer minut de joc va ser el reflex del que va acabar sent l’enfrontament. Rivillos en una gran acció individual es va encarregar de trencar la igualtat, filtrant a l’àrea un excel·lent passi perquè Pedro Toro amb un toc subtil superés a Mario, que avui va ser titular a Paterna. I sense donar temps a encaixar aquest primer cop, Industrias va rebre un segon gol amb un tir exterior que va sorprendre per sota al nostre porter. Aquest 2-0 va obligar a Javi Rodríguez a sol·licitar un temps mort. Mentre Llevant es va alliberar amb marcador a favor i va disposar de diverses oportunitats, no va ser fins a la recta final d’aquest primer període que va arribar la reacció visitant, amb dues aparicions de David Peña i amb tres ocasions protagonitzades per Drahovský, Rufino i Corso.

En la segona part Industrias Santa Coloma va ser molt més intens i agressiu amb una pressió alta que va incomodar als de Diego Ríos. Uri Santos, Cardona i Khalid van estar a punt de retallar distàncies. No obstant això i després d’un avís de Pedro Toro, el pivot i capità del conjunt granota, va culminar una ràpida transició que va posar el partit molt coll amunt: 3-0. El nostre equip va continuar competint, no va baixar els braços i després de diversos intents de Khalid, amb el cap, Cardona, Drahosvký i David Peña, va arribar el primer obra d’Uri Santos. Una ‘delicatessen’ dins de l’àrea que va sorprendre a Fede. Amb molts minuts per davant, malgrat que Llevant va buscar amb un fallit atac de cinc desactivar el domini colomenc, l’equip de Javi Rodríguez va insistir i finalment va optar pel 5 contra 4 a una mica més de 6 minuts per al final. Bermusell i Sepe es van topar amb Fede però Cardona va trobar la manera de superar al porter local. Amb el 3-2 Sepe va tenir en les seves botes l’empat però va errar després d’una bona retallada i amb tota la porteria per a marcar.