• Prieto
  • Lucho
  • Márquez
  • Cristian

La primera victòria de Catgas Energia en aquesta Lliga va arribar després d’un espectacular final, amb remuntada inclosa, quan tot semblava decidit a favor d’un Llevant que gaudia de dos gols d’avantatge a dos minuts per a la conclusió del partit. Juan Carlos, que s’estrenava, Ari Santos i Ximbinha van signar un doblet. David Álvarez va reaparèixer i els tècnics van utilitzar a 11 dels 12 convocats.

El primer temps va començar molt malament amb un gol de Pedro Toro en el primer minut de joc que va augmentar la dificultat del duel. Amb els primers canvis i l’entrada d’homes de refresc van millorar les coses per al nostre equip. Juan Carlos va aconseguir empatar estrenant-se en Lliga i Mario a continuació amb un potent xut va poder posar per davant a Catgas Energia. Els locals van tornar a marcar a través de Thiaguinho en el minut 9 i just després de nou els colomencs van poder igualar. Va debutar David Álvarez que portava dos mesos sense jugar mentre Juan Carlos signava un doblet i col·locava el 2-2. Un contraatac de Jorge Santos i una pilota al pal de Pizarro va ser la resposta immediata del Llevant encara que també Iago Míguez va poder desnivellar la balança davant de Prieto però la seva rematada es va perdre desviada. I del 2-3 es va passar al 3-2 amb un gol de l’argentí Tripodi just abans d’arribar al descans. Però Javi Rodriguez va tenir temps d’enviar des de la frontal de l’àrea un llançament al travesser que va poder haver estat el tercer de Catgas Energia.

En la represa les coses es van posar molt complicades. Pedro Toro va tornar a avisar però va ser Cecilio qui va assestar un doble cop en només un minut que va situar el partit fora de l’abast del nostre equip (5-2). No obstant això Pol Pacheco amb un gran gol va mantenir l’esperança i Ari Santos va permetre somiar amb puntuar a El Cabanyal malgrat que Thiaguinho va tornar a refredar els ànims. Els últims cinc minuts van resultar decisius amb tots dos equips en pista amb cinc faltes però amb un Llevant molt carregat de targetes. L’atac de cinc va acabar per canviar el destí del partit. Va aparèixer Ximbinha per marcar i evitar la sentència dels valencians. L’expulsió de Cecilio i un 10 metres que Juan Carlos no va poder transformar van donar pas a un últim minut boig en el qual Ximbinha i Ari Santos van materialitzar la remuntada.