• Sánchez-Molina Tapiador
  • Hamza
  • Rafa Usín
  • Roger

Industrias Santa Coloma va fer un pas endavant a Paterna i mira cap amunt a la classificació. Els de Xavi Closas, davant un rival directe, van mostrar solidesa i van tornar a tirar d’eficàcia en atac per colpejar amb precisió quan més ho necessitava.

Corso abraçat pels seus companys després de marcar el tercer gol de l’equip

De poc li va servir al Llevant el domini que va exercir des que es va posar a rodar la pilota. En la primera meitat no li va donar treball a Mario. La connexió amb Pedro Toro no va funcionar i només Jamur va buscar la porteria colomenca des del xut exterior. Roger va estar a punt d’inaugurar el marcador però el seu xut es va estavellar al travesser. Del possible 1-0 es va passar al 0-1 obra d’Uri Santos que va marcar després d’una gran passada de Cardona.

Les arribades d’Indiustrias Santa Coloma van ser molt més clares que les del seu adversari. El retorn de David Álvarez va ser una de les millors notícies del partit. El capità no només va lluir braçalet també va tenir protagonisme sobre el parquet. Els seus minuts van ser bons. Fins i tot va posar a prova a Fede. El nostre equip es va marxar al descans després de diverses ocasions de gol. Khalid i Corso van estar a prop de fer el segon. En el còmput global a nivell ofensiu els colomencs van xutar més i millor.

En la segona part els locals van sortir amb una marxa més. Es va incrementar la intensitat i la velocitat de circulació de la pilota es va convertir en el millor aliat de l’equip de Sergio Mullor. Jamur i Pedro Toro es van topar amb Mario. Cardona va poder fer el 0-2 enviant una pilota a la creueta. Una triple oportunitat de Rubi, Hamza i Rafa Usín va ser l’avantsala de l’empat obra de Rubi a la sortida d’un córner picat per Hamza. Van ser els millors minuts del conjunt valencià. Pedro Toro, Pachu i Jamur, amb un xut creuat al pal, van poder posar per davant als granota.

Superat l’equador d’aquest període Cardona ho va intentar en una acció individual, Povill es va quedar sol davant Fede i no va poder superar-lo i va arribar el 1-2 en una acció de pissarra entre Uri Santos, Povill i Cardona, que d’esperó, va desviar la trajectòria de la pilota per sorprendre a Fede entre les cames. La reacció del Llevant es va limitar a un parell de xuts alts de Roger i Pedro Toro. Sergio Mullor va recórrer a l’atac de cinc a 4’33” per al final. Jamur va obligar a Mario a emprar-se a fons amb un rebuig. El porter d’Industrias també va estar en la jugada que va acabar amb el gol de Corso des d’àrea pròpia. El seu refús va ser aprofitat per l’argentí que va marcar des de 38 metres. El 1-3 no va ser definitiu perquè els llevantinistes van tornar a marcar. Roger va empènyer en el segon pal un tir de Jamur. Industrias va gestionar bé la pressió final i no va passar problemes per mantenir l’avantatge i endur-se els tres punts.