• Matamoros
  • Dani Juárez
  • Deivao (2) R (40')
  • Uri Santos R (33')

Industrias Santa Coloma va acabar perdent un partit que guanyava a set minuts per al final (1-2). Els de Juanlu Alonso van empatar en el minut 33 aprofitant una superioritat numèrica amb Victor Ramos extés a la pista per una lesió. De pas el nostre equip va perdre a Uri Santos per expulsió. Va aguantar amb un menys però es va veure abocat a un final cruel amb un autogol de Povill a 16” per a la conclusió del partit. Antoñito va tancar el marcador en l’última jugada a porteria buida (4-2).

David Álvarez va obrir el marcador amb un gol de falta

La lluita pel descens serà aferrissada i Industrias Santa Coloma s’haurà de preparar per a qualsevol cosa. L’episodi viscut al Municipal Antonio Caba i que va significar el 2-2, obra de Daniel, és un exemple. La inexplicable acció de Manzanares que li va valer per a igualar el partit i que va comptar amb la ‘complicitat’ arbitral va marcar en negatiu la seva posterior victòria. Ni tan sols des de la banqueta castellana-manxega es va esmenar la plana als jugadors. Mentre Victor Ramos era retirat en llitera, l’enganxada d’Uri Santos amb l’ ‘autor’ del gol, li va costar l’expulsió amb vermella directa. Ara amb aquesta derrota el nostre equip es queda en una situació difícil a la classificació.

El partit va tenir una part per a cada equip. En la primera Industrias Santa Coloma va ser clarament superior. Es va avançar al marcador amb un gol de falta de David Álvarez molt ben executada des de la frontal de l’àrea. Va enviar dues pilotes als pals (Cardona i David Álvarez). Va encaixar de penal després d’una falta de Khalid sobre Juan Emilio. Va anotar Matamoros enganyant a Borja però va reaccionar molt bé i Uri Santos va fer l’1-2 després de desviar a porteria un xut creuat de Cardona. Amb aquest marcador els jugadors van enfilar el camí cap als vestuaris.

La segona part va ser per als locals. Els de Xavi Closas van defensar molt bé i les seves arribades en atac van ser molt clares amb Khalid, Rufino i David Álvarez, aquest últim en un mà a mà amb Antonio Navarro que es va anar per molt poc, com a protagonistes. El nostre equip va ser capaç de mantenir la seva porteria fora de perill malgrat jugar dos minuts amb inferioritat numèrica per l’expulsió d’Uri Santos. Es va mantenir ferm amb l’atac de cinc local però va claudicar en els segons finals. Derrota dolorosa i possiblement immerescuda.