LlocPabellón Jorge Garbajosa
  • Sánchez Llorente
  • Toca Campo
  • Verdejo (2) 29'

Industrias Santa Coloma va estar a prop de guanyar al Jorge Garbajosa a Movistar Inter (3-3) i repetir la gesta de les dues últimes temporades. El nostre equip que va començar malament el partit va saber remuntar gràcies a l’encert de Sepe, Drahovksý i Verdejo, i encara que va malgastar un avantatge de dos gols, va poder emportar-se els tres punts superant una expulsió i amb una última rematada al pal de Corso. Excel·lent actuació coral.

Gran partit de tot l’equip i empat final (3-3)

El partit va començar de la pitjor manera possible amb un gol de Movistar Inter després d’un xut de Cecilio des de la mitja distància que Mario va repel·lir però que va ser aprofitat per Igor Carioca. El brasiler va afusellar al nostre meta dins de l’àrea i va inaugurar el marcador. Aquest 1-0 va fer mal i en aquest tram inicial van ser els locals amb una pressió alta els que es van sentir molt més còmodes sobre la pista. Passats aquests minuts Industrias Santa Coloma es va entonar i Corso va avisar amb una rematada creuada que es va marxar per poc a l’esquerra de Jesús García. Va ser l’avantsala de l’empat que va tenir com a protagonista a Sepe, que va pressionar al porter de Movistar Inter per a robar la pilota i immediatament amb un xut entre les cames fer el 1-1. Amb la igualada van arribar els millors minuts del nostre equip. Drahovský va disposar de dues oportunitats, a la sortida d’un córner i després d’una recuperació alta. Amb vent a favor unes mans de Pol va permetre a Drahovský anotar el 1-2 des del punt de penal. Era a més la cinquena falta d’equip dels madrilenys. Una dada no menor perquè segons després Verdejo va disposar d’un 10 metres que va ser l’origen del 1-3. El seu xut el va rebutjar en curt Jesús García i el propi Verdejo va marcar amb el porter descol·locat. Un temps mort de Tino Pérez va reactivar al seu equip i primer Rafa López amb una rematada al pal i després Martel amb un xut potent al qual va respondre Mario amb una gran intervenció, van poder retallar distàncies. El partit va entrar en la recta final amb una nova ocasió per a David Álvarez que Jesús García va desviar amb el peu. La cinquena falta dels colomencs va donar pas a un minut fatídic en el qual Cecilio va resultar determinant. En 35” va empatar el partit abans d’enfilar el camí cap als vestuaris. Un gerro d’aigua freda que va aigualir tot el treball d’un gran primer temps.

A la segona part va sortir molt més endollat el conjunt de Tino Pérez i producte d’aquest domini van ser les ocasions que van sumar en els primers minuts que a més va provocar l’acumulació de faltes per part d’Industrias. Amb la intenció d’evitar el desgast físic i protegir-se de la cinquena falta, Javi Rodríguez va ordenar el joc de cinc a 11’44” per al final del partit. Però les coses no van sortir bé. Verdejo va cometre falta, va veure la segona groga i va deixar dos minuts als seus companys amb inferioritat numèrica. La clau de l’encontre per a Movistar Inter va estar en aquests 120 segons en els quals no només no va aprofitar per a marcar, Borja va estar molt encertat, sinó que a més va poder encaixar el quart perquè Sepe, David –la més clara en un mà a mà amb Jesús García- i el mateix Borja –de porteria a porteria- van estar molt a prop de convertir. Aquest gran esforç defensiu en un moment molt complicat del duel va acabar sent el punt d’inflexió per als colomencs que van passar de dominats a dominadors. Amb el control de la pilota i amb símptomes de cansament en el rival, els de Javi Rodríguez van prendre la iniciativa, i Rufino va tenir una clara oportunitat després d’una assistència de Drahovský. Cecilio va posar a prova a Borja que va quallar una gran actuació i amb els dos entrenadors reticents a utilitzar l’atac de cinc va ser Corso a manca de 8” qui va tenir el ‘match ball’ amb un xut que es va estavellar al pal.