• Bustos Caparrós
  • Ramos Marín
  • Pito
  • Marlon

Industrias Santa Coloma va guanyar i va agradar a la pista del líder. La victòria contra Movistar Inter (3-5) es va forjar en un primer temps brillant en el qual el nostre equip va controlar totes les facetes del joc. Sòlid en defensa i afilat en atac va marxar al descans amb un il·lustratiu 0-3. En el segon període va aguantar el setge local amb el porter jugador i va sumar el seu segon triomf fora en la Lliga guanyant-se el dret a mirar cap amunt a la classificació.

Gran triomf al Jorge Garbajosa davant el lider

Actuació convincent amb un resultat que va ser la conseqüència de la feina ben feta. Industrias Santa Coloma es va presentar al Jorge Garbajosa disposat a plantar cara a Movistar Inter, que ho havia guanyat tot a la Lliga en aquest 2020, i per confirmar definitivament que l’equip ha canviat i que pot aspirar a alguna cosa més que simplement, mantenir la categoria.

A la primera part els nostres van desplegar un gran futbol sala donant continuïtat al que s’havia vist uns dies abans contra Viña Albali Valdepeñas. A cada minut que passava Industrias Santa Coloma guanyava seguretat amb una posada en escena que va sorprendre els locals però no al seu entrenador Tino Pérez. El tècnic ja havia avisat però els seus jugadors no es van donar per assabentats. El primer error va ser castigat amb un gol d’oportunisme d’Albert Cardona, molt atent a un rebuig en curt d’un rival i que li va permetre batre d’un tir potent a Herrero. Amb el 0-1 als colomencs se’ls va veure còmodes a la pista. Des d’un treball defensiu molt solidari, les ajudes van ser constants, Industrias va avançar per continuar colpejant a un rival despistat. Una sortida neta des de darrere iniciada per Feixas va acabar amb una passada definitiva de Corso a Well que va aconseguir el segon (0-2). I lluny de conformar-se va ampliar l’avantatge en plena confusió local amb l’estratègia com a principal argument i amb Albert Cardona, de nou com a protagonista. 0-3 i jugadors als vestuaris.

El segon temps va començar malament. La sortida decidida de Movistar Inter va trobar ràpidament premi. Un gol d’Elisandro que va esbossar una possible reacció que gairebé immediatament es va encarregar de tirar per terra el ‘capi’ David. De nou des del córner i amb una mica de fortuna va arribar l’ 1-4. El nostre equip no va tenir dubtes i això va abocar a Tino Pérez a buscar una solució més radical. L’atac de cinc amb Bebe de porter a 15’35” per al final del partit va obligar a un esforç suplementari. La sensació de perill va rondar la nostra porteria en la mateixa proporció en la qual els nostres jugadors van disposar d’ocasions per ampliar l’avantatge. Feixas va sostenir a l’equip quan la defensa era superada, Corso víctima de l’exigència va acabar trencat i Bruno Petry va fer el cinquè després d’una recuperació de Pablo Vidal. Movistar Inter no es va rendir davant l’evidència i ho va continuar intentant per acabar maquillant el resultat final amb un doblet de Marlon.