• Terry
  • Raya
  • Lazarevic
  • Herrero

Industrias Santa Coloma va aconseguir un valuós punt davant Movistar Inter (3-3) i no perd de vista la zona de play-off. Un empat molt meritori tenint en compte les absències de Nil i Khalid, que no van viatjar a Madrid, i la de Corso, que es va lesionar en el primer temps. Van marcar Verdejo, Tolrà i Povill, aquest amb atac de cinc, per evitar la derrota.

Els jugadors celebren un dels gols davant de Movistar Inter

Industrias Santa Coloma continua fent passos en la bona direcció i aquesta nit en el Jorge Garbajosa ho va fer completant una actuació molt notable, sense reparar en les adversitats prèvies ni en les sobrevingudes d’un encontré en el qual es van viure diferents partits.

Els de Xavi Closas van ser atrevits, es van avançar fins per dues vegades en el marcador, van capejar el temporal en la segona part quan el rival més va empentar i van reaccionar amb determinació quan el resultat era contrari als seus interessos.

El duel convidava a veure-les venir perquè l’adversari era Movistar Inter i perquè jugava a casa. Però al nostre equip això poc li va importar. Verdejo va avisar en una primera ocasió abans de fer-se amb una pilota, que li va recuperar a Cecilio gràcies a una pressió alta, i que va acabar en la xarxa de la porteria d’Herrero després de connectar un fort xut. Després d’una tímida reacció local protagonitzada per Rubi que Borja es va encarregar de desbaratar, Tolrà i Peña van estar molt prop d’anotar el segon. Una transició ràpida de Movistar, després d’un córner mal executat d’Industrias, va posar en volada a Raya que va aprofitar un replegament defensiu defectuós per a sorprendre a Borja amb un tir creuat i establir l’1-1. Posteriorment, Drahovský ho va intentar en un parell d’ocasions però es va trobar amb l’oposició de Borja. Els locals van arribar a les cinc faltes d’equip i precisament la que van cometre per arribar al bonus va ser la que va propiciar l’1-2 obra de Tolrà. Es va lesionar Corso en el bessó i es va retirar de la pista i Raúl Gómez va tenir l’última oportunitat per a Movistar Inter, gairebé sobre la botzina, que Borja es va encarregar de treure amb el peu.

En la segona part, l’entrada en escena de Sepe li va donar un altre aire a Movistar Inter. Va començar malament Industrias perquè va encaixar el 2-2 massa aviat. Fits va empènyer una pilota a la xarxa que havia robat Sepe i amb la qual Lazarevic va assistir al brasiler. El mateix Lazarevic va poder fer el tercer uns segons després. En aquest tram inicial, al conjunt colomenc li va durar molt poc la pilota i no diguem acostar-se a la porteria rival. La remuntada dels d’Alberto Riquer va arribar després de dos avisos de Rubi i Drahovský. L’encarregat de materialitzar-la va ser Raúl Gómez rematant des de la mitja distància.

A Industrias no li va tremolar el pols. La situació se li va complicar però l’equip no va desistir al mateix temps que Movistar Inter va semblar fer un pas enrere. Cardona i Victor Ramos van poder igualar abans que Peña saltés a la pista amb la samarreta de porter. Amb atac de cinc a 4’19” per a la conclusió, Verdejo va veure com Cecilio li treia en la mateixa línia de gol i amb el cap una vaselina. Tolrà va enviar una pilota al pal després que toqués lleugerament Herrero i en l’altre costat Borja va evitar la sentència a xut de Drahovský amb dos minuts per jugar-se. Xavi Closas va sol·licitar temps mort i al retorn d’aquest minut, Verdejo ho va tornar a provar davant Herrero però va ser Povill, a passada de Tolrà, qui va signar el 3-3 amb el qual va acabar el partit malgrat que Movistar Inter ho va intentar sense èxit amb el joc de cinc.