Tornar   Movistar Inter vs Catgas Energia 1/4 de final

• 27’Gadeia
  • 33’Ricardinho
  • 40’Ricardinho
  • 3’Dani Salgado
  • 25’Ricardinho (pp)
  • 28’Sergio González
  • 29’Maxi
  • 40’Javi Rodríguez

• Rafael

Els partits es guanyen i es perden, hi ha els que després de guanyar generen dubtes i uns altres que després de perdre et reforcen. Catgas Energia va sortir indemne de la seva eliminació copera a les mans de Movistar Inter en un duel que es va presentar desigual i que va acabar decidint-se per un ajustat marcador. El partit va tenir diverses velocitats sempre en funció d’un marcador que va resultar capritxós amb els interessos d’un i un altre equip. D’inici els colomencs van encertar en la seva primera aproximació a la porteria d’Herrero. Revivint temps no gaire llunyans, un servei amb la mà de Prieto es va convertir en una assistència precisa a Dani Salgado que de cap va tocar suaument per sobre del meta interista per aconseguir el primer gol de l’encontre. El joc directe va funcionar com a recurs. Amb el resultat en contra Movistar es va posar a la feina però la seva reacció no va ser immediata, va trigar en carburar, però quan va deixar anar la fuetada ho va fer per signar una remuntada que va col•locar a Catgas Energia en una situació complicada. Rafael i Taffy creien haver fet el més difícil. Pronòstic fallit. Els nostres van sobreviure i van arribar al descans vius.
Després del pas per vestidors Ricardinho en un error d’enteniment amb el seu porter, va establir la igualada amb un gol en pròpia porteria. De nou el capritxós destí . El 10 de Movistar Inter es va rescabalar amb la mateixa facilitat amb la qual interpreta el joc i va anotar el 3-2 al que va seguir el quart també obra de Ricardinho. Aquest cop d’autoritat semblava definitiu. Doncs no. De nou Catgas Energia es resistia a dir adéu a la Copa per la porta de darrere. La reacció colomemca la van dibuixar Sergio amb el seu oportunisme i Maxi traient rèdit de l’estratègia. En un minut de nou igualtat: 4-4. El partit es va tornar més clar per Catgas mentre a Movistar li van envair els dubtes. Gadeia amb una rematada potent des de la mitja distància va aparentar donar tranquil•litat però quan el partit va arribar als minuts finals amb Sepe enfundat amb l’elàstica de porter, van tornar els nervis. Corvo i Sepe van poder empatar. Un córner no assenyalat va donar pas a una contra que Ricardinho no va desaprofitar, amb el partit morint Javi Rodríguez va fer el 6-5 a 14 segons per acabar. Després, l’esperpent, el cronòmetre es va avariar i amb ell un partit que va merèixer millor final.