• Santander Flamarique
Van amonestar
  • Serginho

Crònica

Catgas Energia va conquistar el Jorge Garbajosa guanyant on ningú ho havia fet aquesta temporada. El nostre equip es va redimir del mal resultat de la passada jornada davant Santiago Futsal i va tancar les seves ferides sense reparar en el seu adversari, l’equip més fort de Primera Divisió, amb paciència, sense descosir-se malgrat un 3-0 en contra als 11 minuts de partit, gràcies a una voluntat infrangible.

El bon començament dels colomencs no va aconseguir el premi desitjat i les seves ocasions i la seva major possessió no es van traduir al marcador. Tot el contrari li va passar al seu rival. Sense massa esforç però amb una gran eficàcia, va penalitzar el primer error visitant per marcar el primer gol i en accions col·lectives va fabricar altres dos per situar el resultat gairebé fora de l’abast dels nostres superat l’equador de la primera meitat.

Amb el partit encarrilat el gol de Iago Míguez va fer una mica de justícia al que s’havia vist fins llavors. El 3-1 era un avís per als homes de Jesús Velasco que possiblement es van relaxar en excés. A Catgas Energia no li van fallar les cames i va fer de la insistència, virtut. Exposat a una contra va buscar amb determinació aquest gol que li retornés al partit. I ho va trobar en una jugada d’autèntic pivot de Ximbinha que va signar el 3-2 a 3 minuts per arribar al descans.

A la segona part Movistar Inter va marcar territori, no va voler especular i va decidir assegurar el triomf. No hi havia notícies de Catgas Energia en atac i va tractar des de la velocitat i el desequilibri augmentar l’avantatge. Va aparèixer Abraham que ja havia mostrat en el primer acte que aquest seria el seu dia malgrat les 3 pilotes que havia recollit a la xarxa de la seva porteria. Però Solano en una rematada forta va aprofitar el rebuig per anotar el 4-2. La feina semblava feta. Era el minut 26.

No obstant això els colomencs no es van rendir. I a diferència del que va passar fa uns dies, amb el pas dels minuts i sobretot a la recta final Catgas Energia es va fer amb el partit. Una acció individual de Pablo ben resolta davant d’Herrero, li va posar incertesa al desenllaç (4-3). La banqueta visitant va prendre la decisió de situar a Juan Carlos com a porter i atacar de cinc. La superioritat numèrica va permetre a Ximbinha, lliure de marca al segon pal, anotar l’empat. I amb el 4-4, Movistar Inter va demanar un temps de mort i va buscar també guanyar a través de l’atac de cinc. Els madrilenys no van tenir opcions i Abraham se la va jugar a falta de 12” per fer d’un tir precís el gol de la victòria amb Bebe retrocedint tractant de tapar la seva porteria.

No va haver-hi temps per res més. Sisena victòria a domicili de la temporada, la primera contra Movistar Inter des que es va recuperar la categoria trencant amb una ratxa de 9 derrotes seguides i l’honor de ser el primer equip que és capaç d’endur-se en Lliga els tres punts del Jorge Garbajosa. Quasi res.