• Urdanoz Apezteguia
Van amonestar
  • Sepe

Crònica

Catgas Energia va caure a la pista de Movistar Inter (4-2) després d’oferir una altra excel•lent imatge en un partit en el qual va competir fins al final i en el qual va tenir les seves opcions sobretot a la segona meitat. La segona derrota a la Lliga a més de manera consecutiva, no pot entelar el gran treball desplegat pel nostre equip. D’inici el cos tècnic va variar el quintet de sortida amb la inclusió de dues novetats: Maxi i Sergio. Els colomencs es van emprar a fons defensivament i ho van pagar amb 5 faltes a 12 minuts per al descans. Aquest fet va condicionar el plantejament visitant. Una acció individudal de Darlan i un deu metres de Ricardinho van posar en avantatge als madrilenys mentre en l’altre costat Dani Salgado es va estavellar amb el travesser, després d’una preciosa volea, i un pal, a pilota parada també des dels deu metres. A la segona part el gol de Rafa López va ficar a Catgas Energia en el partit, va portar els nervis a Movistar Inter i va deixar entreveure una possibilitat de ficar més por en el cos a l’equip de Jesús Velasco. Dos errors puntuals van frenar de sobte la reacció del nostre equip que després d’encaixar el 4-1 (min. 36) va atacar de cinc amb Sepe com a porter jugador. Ho va fer amb nota perquè va gaudir de bones oportunitats per retallar les distàncies i no va donar possibilitats al seu rival d’augmentar el marcador al seu favor. El 4-2 definitiu, idèntic marcador que en la Copa del Rei però amb els papers intercanviats, ho va signar Sergio després d’una bona assistència de Rafa López.