• Cidoncha Cortés
  • Salomé Vizuete
  • Carlao
  • Povill

Industrias Santa Coloma va cedir davant Movistar Inter (5-3) penalitzat pel mal començament de partit en tots dos períodes. El seu bon primer temps li va permetre anar-se al descans amb un empat però tres minuts dolents de la segona part van posar l’encontre gairebé fora del seu abast. Els de Xavi Closas no van poder completar la seva reacció i els gols de Nil i Cardona van resultar del tot insuficients per a sumar al Jorge Garbajosa.

David Peña tracta de superar a Tripodi

No és fàcil afrontar un partit contra Movistar Inter en la seva pista si en els primers minuts encaixes un gol. I aquest va ser un dels obstacles que es va trobar el nostre equip al Jorge Garbajosa. Era el minut 3 i en una acció a pilota aturada, Raya ,des d’uns 10 metres, va sorprendre a Borja per posar el 1-0.

En un escenari que no li és gens desconegut, Industrias Santa Coloma va tractar de tancar aquesta primera ferida com millor sap: competint. Es va oblidar del desavantatge i primer amb Khalid però sobretot amb Uri Santos va tenir ocasions clares per igualar el partit. Per part local, Pol Pacheco es va convertir en l’home més perillós. El golàs de Nil Closas després d’aprofitar una excel·lent assistència de Verdejo va descol·locar als locals. Povill va estar a punt de fer el segon però el seu xut va sortir desviat. Cardona va estar més a prop però no va poder aprofitar una passada de Corso. Per la seva part David Peña va posar a prova a Jesús Herrero després de fer una trena amb Uri Santos i en els últims compassos d’aquest període Eric Martel va fer el propi amb Borja que va aconseguir refusar el xut del colomenc.

A la segona part i després d’un avís de Tripodi, Borja Díaz va signar el 2-1. La pressió alta va permetre un robatori de pilota de Raya que va jugar amb el madrileny que va armar ràpidament la rematada per a batre al meta d’Industrias. Era el minut 22 i de nou els de Xavi Closas se situaven per sota al marcador. Nil Closas va estar a punt d’empatar amb un fort xut que va obtenir una precisa resposta de Jesús Herrero.

El partit se li va fer incòmode als colomencs que no van trobar la manera de sortir amb fluïdesa des de la seva pista. Amb la pilota sempre a prop de la porteria de Borja, en un servei de banda va néixer el tercer gol local amb una pilota rebotada en Drahovský que va rebanyar Carlao per fer el 3-1. Amb fortuna Movistar Inter va obrir bretxa al marcador. L’avantatge es va ampliar uns segons després amb l’habitual oportunisme de Drahovský.

Industrias Santa Coloma va donar un pas endavant amb el partit molt encarrilat per als de Pato. Es va passar del possible 5-1 al 4-2. Borja Díaz no va estar encertat en una clara ocasió davant Borja i en la següent jugada, una acció individual de Cardona va habilitar a Nil que va veure com el propi Borja Díaz va interceptar la pilota i va anotar el segon gol del nostre equip. Gairebé sense temps per a adonar-se, Movistar Inter va rebre un altre cop que va obligar a Pato a aturar el partit. El 4-3 va arribar després d’un llançament de falta picat per Verdejo que va acabar en un xut de Nil que Jesús Herrero no va poder blocar. En el rebuig, Cardona molt atent, va marcar. Quedaven 7 minuts per acabar el partit.

Eric Martel, el millor jugador dels de Torrejón de Ardoz en aquesta segona part, va ser qui va portar la tranquil·litat a la pista i a les graderies del Jorge Garbajosa. La seva incursió, trencant per velocitat l’avançada defensa visitant, li va permetre plantar-se davant Borja per a superar-ho amb un suau toc i situar el definitiu 5-3. El resultat no va tornar a moure’s perquè ni Industrias Santa Coloma, que va posar en joc l’atac de cinc amb David Peña de porter, ni Movistar Inter van afinar la punteria en els minuts finals de partit. Cardona amb una pilota al pal podia haver canviat el signe final d’aquest duel però també els madrilenys van gaudir d’ocasions per a liquidar-lo.