Data07/04/2018 18:30
LlocPavelló Municipal Pedro Delgado
  • Blas Alonso
  • Munez Carpintero

Sense Pablo que no va superar la prova matinal, Catgas Energia va comparèixer al Pavelló Municipal Pedro Delgado tractant d’apurar les seves escasses opcions de play-off. El nostre equip volia aprofitar les derrotes dels rivals directes (Llevant, Ribera Navarra, Cartagena) en aquesta lluita i es va quedar sense poder allargar una setmana més aquesta il·lusió per aconseguir la vuitena plaça. Sent realistes la derrota aquesta tarda davant Naturpellet Segòvia (6-5), en un partit de contrastos i emoció fins al final, ens deixa a una distància que sembla insalvable.

El partit va començar amb un primer avís en forma de pal de Javi Alonso que Catgas Energia va contestar de forma contundent amb un gol d’Ari. Amb el 0-1 al marcador, l’entrada de Juanfran va resultar clau per als locals perquè a pilota aturada van aconseguir remuntar amb un doblet que duia la seva signatura. El 2-1 no va condicionar el rendiment dels nostres que van tractar d’empatar el partit especialmente a través de Javi Rodríguez i Juan Carlos. Les intervencions de Cidao van evitar el segon gol colomenc. En l’altra porteria Buitre en una jugada personal va col·locar un inquietant 3-1 que es va veure agreujat per un altre gol anotat pel mateix jugador i que va tornar a originar-se en una acció d’estratègia (4-1). Amb aquest marcador tan desfavorable es va arribar al descans.

La segona part va començar amb un Catgas Energia que va sortir molt endollat i que va aconseguir retallar les diferències per tornar al partit. Un gol de Ximbinha i una posterior jugada del pivot brasiler van poder ser claus perquè Corso a porta buida no va poder rematar per fer el tercer. Des de la banqueta es va decidir substituir a Cristian i que Abraham ocupés el seu lloc. Els nostres jugadors no van desistir i David Álvarez va poder marcar però Cidao va salvar a boca de gol. Abraham va resoldre amb nota els primers problemes que va plantejar el rival amb Sergio i Juanfran. No obstant això no va poder detenir una rematada de Javi Alonso que culminava una jugada col·lectiva (5-2).

Amb tot perdut va aparèixer la figura de Juan Carlos que va aconseguir el tercer gol del nostre equip i va estar a punt de fer el quart a continuació encara que es va topar amb Cidao. No obstant això Ximbinha si que va encertar i a 4 minuts per al final li va posar molta emoció al partit (5-4). L’aposta per l’atac de cinc era obligada i Juan Carlos no va desaprofitar la primera oportunitat per igualar l’enfrontament amb 3 minuts per davant per intentar guanyar el partit. Catgas Energia li havia retornat el parcial de 4-1 als segovians però no li anava a servir de molt perquè la insistència amb el joc de cinc, a la recerca de la victòria, va permetre a Gava, exjugador del nostre club, en una contra anotar el gol del triomf local malgrat un últim intent de Juan Carlos a 13” per a la conclusió.