• Nico Rosa
  • Peña
  • Tolrà

Crònica

Industrias Santa Coloma va perdre a l’Agustín Mouris davant Noia Portus Apostoli (4-3) després d’un segon temps en el qual es va veure superat pel conjunt gallec. La primera part va acabar amb empat. La reacció final amb l’atac de cinc no li va arribar al nostre equip per a, com a mínim, sumar un punt. Malgrat la derrota, els colomencs mantenen intactes les seves opcions de play-off.

Cardona va ser el jugador més actiu en atac

Res està perdut, encara que cedir davant Noia Portus Apostoli és una demostració del difícil que serà la recta final de la Lliga. Els locals es jugaven molt i com a Industrias necessitaven la victòria. Els de Xavi Closas van colpejar primer amb un gol de Nil a passada de Peña. L’inici colomenc només va tenir un contratemps: l’acumulació de faltes. L’equip gallec va saber remar contra corrent i va neutralitzar l’avantatge visitant amb un xut des de la mitja distància de David Pazos. La primera meitat va estar plena d’alternatives amb oportunitats en una i una altra porteria. Una recuperació de Tolrà va permetre una transició ràpida que va deixar a Victor Ramos davant el meta local. El xut del nostre jugador no va poder superar a un excel·lent Henrique. Els porters van ser protagonistes durant tot l’encontre. Borja va ser un mal somni per a Matheus Preá. Entre la cinquena i la sisena falta d’Industrias només van transcórrer 51” i això li va donar una molt bona opció a Noia de remuntar. El deu metres de Pirata ho va refusar Borja. Davant l’absència de Khalid, Cardona va ser el jugador més desequilibrant al mateix temps que va ser el que més va xutar. Ho va intentar des de totes les posicions, però no va trobar premi. Verdejo amb una volea a la sortida d’un córner i Matheus Preá amb una altra ocasió que va desbaratar Borja van posar el punt i final al primer període.

En la represa del partit, Noia va començar millor. En una acció afortunada després d’un rebot, Edu Jabá va engaltar des de la frontal de l’àrea i va batre a Borja per a posar per davant al seu equip per primera vegada. Els gallecs van poder augmentar l’avantatge amb una doble oportunitat de Matheus Preá i Pirata, que no van aprofitar una pèrdua de pilota en mitja pista de Borja després d’una conducció fora de l’àrea. La resposta colomenca va ser de Povill que va tenir una gran ocasió en un mà a mà amb Henrique. A Industrias li va costar molt arribar amb una certa claredat fins al marc contrari. Va estar més temps defensant. Borja va sostenir a l’equip durant molts minuts de la segona part. Les ocasions de Nico Rosa, Pirata, Machado, David Pazos i Matheus Preá es van trobar amb la ferma oposició del meta colomenc. Però Lluc a la sortida d’un córner i amb un tir creuat va sorprendre per alt al nostre porter. Sense temps per a reposar-se d’aquesta maçada, a Borja se li va escapar una pilota que va semblar tenir controlada i Pirata ho va aprofitar per a acabar marcant a porteria buida. Amb el 4-1 l’atac de cinc va ser l’única solució per a tractar de remuntar. I va estar a punt d’obrar-se el miracle. Peña va fer el 4-2 i Tolrà d’un xut exterior va signar el 4-3 amb un minut per jugar-se però al final no va haver-hi opcions de fer el gol de l’empat.