• Gallo Suárez
  • Hevia Campa
  • Espíndola
  • Ique

La primera gran actuació de l’eslovac Tomás Drahovský li va servir a Industrias Santa Coloma per sumar un punt en la seva visita a Ferrol. El nostre equip que va disposar de dos avantatges (0-1 i 2-3) va haver de recórrer a l’atac de cinc per a evitar la derrota quan O Parrulo havia remuntat. Draho va signar un triplet i és el màxim golejador de la categoria amb 5 gols en 3 partits.

Cardona xuta a porteria durant el partit contra O Parrulo Ferrol

Un gol de Drahovsky en l’últim minut de partit quan Industrias Santa Coloma atacava de cinc, va permetre al nostre equip empatar (4-4) i evitar una derrota que semblava gairebé segura després que O Parrulo Ferrol aconseguís remuntar en els minuts finals de l’encontre. A l’internacional per Eslovàquia se’l va fitxar per a aportar gols i de moment està complint amb les expectatives: 5 dianes en 3 jornades i provisionalment ‘pichichi’ de la categoria. Aquesta nit en A Malata marcà el seu primer triplet com a jugador d’Industrias Santa Coloma i resultà determinant.

El partit va tenir de tot. Algunes fases va ser fred excessivament pausat en unes altres en canvi va ser tot el contrari. Va haver-hi ocasions de gol en totes dues porteries i els metes, Victor Espíndola per part local, i Borja primer i Mario Almagro després pels visitants, van haver d’emprar-se a fons.

En la part negativa el fet que Industrias va encaixar 3 dels 4 gols en accions d’estratègia. O Parrulo Ferrol va treure petroli d’aquestes jugades a pilota aturada. Miguel va ser l’home més inspirat en el bàndol gallec autor també de tres gols i Adri va anotar a falta de dos minuts el que va poder decantar la victòria per als d’Héctor Souto. El capi David Álvarez havia obert el marcador per als colomencs en el minut 7 i des d’aquest 0-1 es van produir diferents alternatives en el joc i també al marcador. Els locals es van posar per davant al començament de la segona part,  Industrias va remuntar en tot just 3 minuts gràcies a l’encert de Drahovský. El mateix temps que va necessitar l’equip gallec per a situar-se amb un 4-3 a les portes de la conclusió del partit. No obstant això als visitants els quedava una última bala en la recàmera. Aquesta vegada l’atac de cinc sí que va funcionar i amb Corso fent les funcions de porter-jugador va arribar el 4-4 definitiu. Un resultat bastant més just.