• Miñano Martínez
  • Ropero Lara
  • Asier
  • Mancuso

Industrias Santa Coloma va rescatar un punt de la seva visita a Anaitasuna després d’empatar en els minuts finals de partit gràcies als gols a pilota aturada de Cardona i Drahovský. El 2-2 final segurament no va acontentar a cap dels equips. Al conjunt de Javi Rodríguez perquè va ser superior en la primera part i perquè va tornar a malgastar moltes ocasions de gol al llarg del partit. Als locals perquè no van saber fer bo el 2-0 que tenien a favor a 6 minuts per al final. Industrias acaba la primera volta fora del descens.

Anaitasuna se segueix resistint, empat que no va contentar a ningú

A la primera part el nostre equip va rebre un ensurt en els primers compassos de partit amb una pèrdua de pilota de Drahovský que no va passar a majors. L’error a l’eslovac no li va influir en excés. Ell va ser el protagonista de la primera acció de perill d’Industrias però el seu xut després d’un bona desmarcada a l’esquena de la defensa local es va perdre alt. Cardona també ho va intentar en una acció d’estratègia amb un bon servei de banda d’Uri Santos. Els navarresos a penes van existir en atac mentre Llamas va posar a prova a Asier que amb el peu va desviar la pilota a córner. Gairebé a continuació Drahovský, omnipresent en el joc ofensiu colomenc, a passada del mateix Llamas va estar a punt d’inaugurar el marcador però va tornar a trobar-se amb un inspiradíssim Asier. La mateixa sort va córrer Bermusell a boca de gol després d’una jugada individual d’Uri Santos, robatori i conducció, i assistència des de la línia de fons al seu company. La cinquena falta d’equip dels locals a 6’53” per a acabar la primera part li va donar una altra ocasió clara de gol al nostre equip. Khalid va forçar la sisena i Drahovský que havia enviat una pilota al pal en una contra un minut abans, no va poder superar a Asier que va tornar a negar-li el 0-1 a l’eslovac amb una altra gran intervenció uns segons després. La primera meitat va acabar com va començar amb dos ensurts d’Osasuna en accions protagonitzades per Linhares i R.Martil.

En el segon període els navarresos van sortir més ambiciosos. Mancuso va avisar i Mario, inèdit fins a aquest moment, va intervenir amb encert. En aquests minuts inicials Drahovský de taló, Mario veient avançat a Asier i Khalid en un mà a mà amb el meta local, van poder avançar a Industrias que no obstant això va rebre un gol en contra en un dels pocs errors defensius que va cometre. Roberto Martil va marcar i aquest 1-0 va donar pas als millors minuts d’Osasuna Magna. Malgrat que Drahovský va continuar amb el seu duel particular amb Asier, una nova pilota al pal (min.29), va ser l’equip d’Imanol Arregui qui va aconseguir colpejar de nou. Linhares va fer el 2-0 i Dani Zurdo va poder anotar el tercer en un mà a mà amb Mario que va resoldre bé el nostre porter. Amb els de Javi Rodríguez contra les cordes el que no es va aconseguir a base de bon joc i clares oportunitats, va arribar a pilota aturada. Una falta a la frontal de l’àrea que Cardona va allotjar en el mateixa escaire de la porteria local amb un potent xut i un penal per mans de Linhares que Drahovský va convertir, van posar l’empat al marcador (2-2). Un resultat més just però que es va poder decantar per a un costat o un altre amb ocasions per a Mancuso i Roberto Martil i també com no, per a Drahovský. Tots dos tècnics van usar l’atac de cinc. A Javi Rodríguez li va servir per a forçar el penal mentre que en el conjunt navarrès només li va arribar per a un tir de Dani Zurdo que Mario va refusar a córner amb el pit.