LlocPabellón Anaitasuna
  • Alonso Montesinos
  • Santander Flamarique
  • Alvarito

Tercera derrota consecutiva de Catgas Energia (3-2) que s’allunya de manera inevitable de la Copa d’Espanya quan resten quatre jornades per finalitzar la primera volta de la Lliga. Els colomencs van pugnar pel triomf fins a l’últim sospir en el retorn de Pol Pacheco a l’equip amb gol inclòs. No va haver-hi forma d’acabar puntuant en un partit molt igualat a la primera meitat i que va acabar decidint un gol de Roberto Martil a la segona part.

Un gol de l’ex jugador de Catgas Energia, Eric Martel, en el primer minut de partit va començar a posar les coses molt difícils al nostre equip que va veure com Roberto Martil després d’una bona jugada de Bynho va poder anotar el segon. Una aturada amb el peu d’Abraham a rematada de Llamas va completar un inici de la primera meitat ple de dubtes dels colomencs. La incorporació a pista de Pol Pacheco va significar no només el seu retorn a l’equip després de superar la seva lesió sinó també el va convertir en clau perquè es va encarregar d’igualar l’encontre en el minut 6. Un empat que va durar molt poc perquè Víctor amb una rematada creuada va aconseguir avançar de nou a Osasuna Magna (min 7) signant el 2-1. Imanol Arregui que va aconseguir recuperar a última hora a Araça va utilitzar abans d’arribar a l’equador d’aquest primer temps a 11 jugadors. El partit discorria amb igualtat a la pista, per domini i ocasions encara que el marcador reflectís avantatge mínim per als locals. Un tir de Javi Rodríguez ben resolt per Asier va ser l’avantsala del 2-2 que es va marcar en pròpia porteria Alvarito (min 11) que curiosament segons abans va salvar sobre la línia de gol una altra clara ocasió de Catgas Energia. Des d’aquest moment i fins a enfilar el camí cap als vestidors Roberto Martil, Eric Martel i sobretot Dani Saldise amb una pilota estavelladaal travesser van ser els protagonistes en atac dels navarresos mentre que per part visitant, Pol Pacheco i Iago Míguez van disposar d’ocasions per desfer l’empat.

En la segona part la iniciativa va ser d’Osasuna Magna que va posar a prova a Abraham amb oportunitats de Rafa Usín  Llamas fins que Roberto Martil va aconseguir superar al nostre meta i va col·locar per davant al seu equip 3-2 (min 28). Dos minuts després Bynho va poder obrir bretxa al marcador i la rèplica colomenca va ser obra de Ximbinha que va obligar a fer una gran intervenció a Asier que també va desbaratar un mà a mà amb Javi Rodríguez. La cinquena falta de Catgas Energia amb una mica més de 5 minuts de partit i una doble intervenció d’Abraham a rematades d’Eric Martel i de Araça, van donar pas a l’atac de cinc amb Juan Carlos de porter-jugador. Sebas Corso a 1’42” per a la conclusió va poder fer el tercer, la pressió va ser constant i de nou Catgas Energia va poder igualar mentre que Roberto Martil ho va intentar pels navarresos i Eseverri va enviar una pilota al pal. El resultat no es mouria i la derrota es va consumar, la tercera consecutiva i les opcions de jugar la Copa d’Espanya es redueixen considerablement.