Data20/11/2020 20:00
LlocPalau Municipal d'Esports de Son Moix
  • Martínez Flores
  • Navarro Liza

Industrias Santa Coloma va guanyar on ningú ho havia fet i ho va fer contra l’únic equip que fins a aquesta jornada no sabia el que era perdre a la Lliga (1-2). Ho va aconseguir amb els gols de Bruno Petry i Sepe en un partit en el qual Borja va estar magnífic i gràcies a un gran segon temps. Aquesta victòria davant el líder esborra el mal record de la passada temporada i manté la condició d’invicte dels homes de Javi Rodríguez com a visitants.

Industrias Santa Coloma va donar un cop d’autoritat a Son Moix

Industrias Santa Coloma va sorprendre els balears en els primers minuts de partit. Molt endollat, Bruno Petry va avisar un cop abans de superar a Carlos Barrón finalitzant una gran jugada col·lectiva dels colomencs. El 0-1 va agafar amb el pas canviat a Palma Futsal que es va salvar del segon gol que va poder anotar Uri Santos. Amb vent a favor, totalment desacomplexat i movent la pilota amb criteri als locals els va costar reaccionar. Quan ho va fer se li va fer petita la porteria rival. La culpa la va tenir Borja, molt encertat en totes les seves intervencions sobretot amb els peus i amargant la nit principalment a Diego Nunes, i on no va arribar el meta visitant van aparèixer els pals (Hamza i Marlon) i fins i tot l’ajuda dels seus companys en la línia de gol: Uri Santos i David Álvarez. A més la cinquena falta d’equip quan restaven encara 7 minuts va condicionar molt la feina defensiva. Per acumulació d’ocasions els de Vadillo van merèixer l’empat i el van aconseguir a falta de 5 segons per arribar als vestuaris. El 1-1 ho va signar Raúl Campos d’un tir potent des de l’exterior de l’àrea.

L’alegria balear no va tenir continuïtat en la segona part. Aquest gol en l’últim sospir del primer temps no va tenir l’efecte intimidatori desitjat entre els jugadors d’Industrias. El nostre equip va recuperar la iniciativa, Cardona va enviar una pilota al pal, Drahovský va perdonar en un mà a mà amb Barrón fins que una connexió Sepe-Corso-Sepe va acabar de nou en la porteria local, 1-2. Una altra vegada per sota en el marcador però amb menys temps per davant, Palma Futsal va necessitar de l’atac de cinc per a tractar de superar la defensa colomenca. Vadillo se la va jugar amb Diego Nunes de porter a manca de 6’22” per al final. Però com va passar al Palau Blaugrana una setmana abans, es va defensar bé, es va concedir poc: Lolo, Raúl Campos i Mati Rosa van topar amb un immens Borja i la victòria, treballada però justa, va acabar sent per a Industrias Santa Coloma.