Data17/12/2019 20:30
LlocPavelló Son Moix
  • Bernabéu Haro
  • González Ruano

Industrias Santa Coloma no va trobar a Son Moix la victòria desitjada que posés fi a la mala ratxa que li condemna a estar una jornada més en llocs de descens.  L’excel·lent moment que travessava Palma Futsal es va fer notar amb Ximbinha, exjugador colomenc, com a principal estilet.  A la primera part el partit va quedar pràcticament resolt (4-0) i la segona meitat, lluny de ser un tràmit, es va convertir en un malson per al nostre equip.

Palma Futsal liderat per Ximbinha va ser molt superior

En dos minuts, quatre gols. Així de contundent es va mostrar Palma Futsal en la primera meitat. Ximbinha partint des de la banqueta va trencar la igualtat en una contra i uns segons després en un llançament de falta va tornar a fer diana. Era el minut 7. Bermusell en pròpia porteria desviant una passada de Rafa López i de nou Ximbinha aprofitant una assistència del cordovès, van ampliar l’avantatge fins al 4-0. Era l’últim minut del primer temps. El conjunt balear arribava al descans amb els deures fets. Industrias Santa Coloma ho havia intentat però sempre es va topar amb Carlos Barrón, especialista a quallar magnífiques actuacions davant el nostre equip.

La segona part va fer encara més profunda la ferida. No va haver-hi reacció i de nou Ximbinha es va encarregar d’obrir el camí perquè la golejada fos major. Joaki es va estrenar a Primera Divisió marcant de vaselina, i a Feixas se li va multiplicar la feina amb més oportunitats de Raúl Campos, Nunes, que va enviar una pilota al travesser, i Hamza. L’atac de cinc ordenat per Óscar Redondo a 7.45” per al final va frenar momentàniament la desfeta. El partit se li va fer molt llarg als nostres jugadors. No així a Ximbinha que va acabar per signar un repòquer davant el seu ex equip contribuint a un resultat molt dur que va acabar per arrodonir Raúl Campos: 8-0.