LlocPabellón Son Moix
  • Delgado Sastre
  • Rabadán Sainz
  • Maico

Era un partit complicat a priori i al final no hi va haver lloc a la sorpresa. Era una de les sortides més difícils del calendari i el resultat final va acabar per demostrar-ho. Catgas Energia va caure a Son Moix davant un Palma Futsal que va guanyar amb autoritat gràcies als doblets de Quintela i Maico, i els gols de Chicho i EloyRojas. El partit va servir perquè debutés el jugador del filial Roger Carbó que va jugar poc més d’un minut.

Catgas Energia no perdia fora des del passat 23 de setembre quan va visitar La Salobreja i va cedir davant Jaén Paraíso Interior 6-3. Aquesta nit ha tornat a encaixar mitja dotzena de gols però s’ha quedat per primera vegada amb el seu caseller a zero en un partit, la primera meitat del qual, va ser molt més igualada que el que va assenyalar el marcador en arribar al descans.

El primer gol de Quintela després d’una recuperació de pilota als 2 minuts de joc va fer mal però el nostre equip es va sobreposar malgrat un parell d’intents de Tomaz per ampliar l’avantatge. Javi Rodríguez i Juan Carlos van ser els que van estar més a prop del gol però la falta d’eficàcia ofensiva segueix penalitzant als colomencs que van encaixar el 2-0 a través de Maico superat l’equador del primer temps. Uns minuts després, Chicho de volea va sorprendre a Abraham, deixant el partit molt coll amunt (3-0).

En la represa les opcions de Catgas Energia es volatilitzar amb el segon de Maico, el quart del seu equip. A partir d’aquest moment va ser un exercici molt voluntariós però d’escàs resultat. No va haver-hi res a fer. El 5-0, de nou Quintela, va confirmar el que s’havia apuntat en minuts anteriors mentre Roger Carbó debutava a la categoria per part colomenca . La superioritat local va quedar arrodonida en un contraatac amb el 6-0 obra d’Eloy Rojas. Els tres punts van ser per un Palma que pretén seguir com a alternativa als tres grans de la Lliga. Per la seva banda Catgas Energia segueix fora de les places de Copa però a una distància que li permet mantenir les seves possibilitats de classificació mentre guanya temps a l’espera que es calmi la tempesta.