LlocPalau d'Esports Son Moix
  • Delgado Sastre
  • Rabadán Sainz
  • Corvo

Catgas Energia va vendre cara la seva primera derrota a la Lliga. Va haver de ser davant el líder en un partit amb diferents alternatives en el qual el nostre equip no va obtenir el premi desitjat. Va demostrar capacitat de reacció i va lluitar fins al final. Ho va fer superant les adversitats com el penal totalment injust que va permetre a Palma Futsal obrir el marcador i arribar als vestidor amb aquest mínim avantatge. El primer temps havia discorregut amb oportunitats dels uns i els altres però també amb la bona actuació de tots dos porters. Corvo va ser el més insistent i el que més a prop va estar d’establir la igualada. La segona meitat va ser una muntanya russa. El contraatac balear va fer molt mal amb Paradynski com a estilet. La seva aportació va ser decisiva, un doblet en un minut va col•locar un preocupant 3-0. No obstant això quan pitjor l’estava passant Catgas Energia va arribar la reacció visitant a pilota parada amb gols de Javi Rodríguez i Sepe per ficar-se de nou en el partit. De nou va aparèixer Paradynski per retornar la tranquil•litat a Son Moix signant amb el 4-2 i 5-2 un ‘póker’ que va semblar definitiu. Amb les cinc faltes acumulades en el bàndol local i lluny d’enfonsar-se de la mà de Dani Salgado els colomencs van posar setge al marc de Nico Sarmiento que va demostrar perquè va ser triat el millor porter del Mundial. Les seves aturades van mantenir a ratlla al nostre equip que va rondar l’empat arriscant amb l’atac de cinc. La falta de temps, la defensa de Palma i els gols de Chicho i Carlitos van sentenciar el partit.