• Igor
  • Agustín
  • Paniagua
  • A. Verdejo

Industrias Santa Coloma va sumar un punt en la seva visita a Peníscola (2-2) però bé va poder emportar-se la victòria en un partit equilibrat en el primer temps però en el qual el domini i les millors ocasions van ser per al nostre equip en el segon període. Álvarez i Drahovský van neutralitzar els dos avantatges de les quals van disposar els locals i tots dos van tenir en les seves botes el tercer. Molina va ser el jugador més determinant en les files castellonenques.

La celebració de l’equip després del 2-2 de Drahovský

Industrias Santa Coloma continuarà mirant cap amunt mentre les matemàtiques no ho desmenteixin. En una jornada crucial en la qual els equips que estaven per davant en la classificació van punxar, als de Javi Rodríguez se’ls va presentar una excel·lent oportunitat de ficar-se de ple en la lluita per la vuitena plaça. Els colomencs molt condicionats per les baixes, fins a 4 absències en la convocatòria, es van deixar dos punts davant Peníscola Globeenergy. L’empat segurament no va satisfer als nostres, entre altres coses, perquè en la segona part per domini i oportunitats van merèixer més gols. Un gran Molina ho va evitar.

La primera part va ser trepidant, l’encontreva ser d’anada i tornada i ens va oferir en els seus primers 10 minuts, tres gols (2-1), un pal local, diverses ocasions clares dels visitants per a empatar i una possible expulsió d’Igor que no va veure la segona groga per una falta sobre Khalid. La cinquena falta d’equip de Peníscola Globeenergy a 5’27” per arribar el descans va ser clau perquè en la recta final d’aquest període, Industrias empatés per mediació de Drahovský, abans ho havia fet David Álvarez signant el 1-1, i perquè el propi eslovac i Corso poguessin avançar als nostres abans d’enfilar el camí cap als vestuaris.

L’apuntat per l’equip de Javi Rodríguez en aquest tram de partit, es va confirmar i va augmentar en la segona meitat. Els colomencs, amb menys profunditat de banqueta, es van fer amb la pilota. La van moure sempre amb molt de criteri i es van acostar amb perill fins a l’àrea rival. Drahovský va ser qui més ho va intentar i va acabar sempre trobant-se amb Molina com a últim obstacle. El porter local va ser també insalvable per a Khalid, Corso, Bermusell, Verdejo i Álvarez al qual va detenir una pilota gairebé impossible. Borja es va convertir en un simple espectador i no va ser fins que Carlos Sánchez apostés per l’atac de cinc quan va aparèixer el meta d’Industrias amb un parell d’intervencions.

El punt obtingut permet a Industrias Santa Coloma escalar una plaça en la classificació, mantenint la distància amb el descens directe i una jornada menys per disputar, i situar-se a 5 punts del play-off.