• Martínez Torres
  • Michel
  • Molina
  • Cristian

El 2018 sembla que li senti bé a Catgas Energia. El nostre equip no coneix la derrota des que va començar l’any i en els tres partits disputats ha sumat 5 dels 9 punts en joc. La victòria d’aquesta nit a Peníscola (1-5) amb un sensacional Pol Pacheco, autor dels dos primers gols, permet als colomenscs arribar l’aturada de Lliga amb la confiança que li ha faltat en bona part del curs i millorant una plaça a la classificació.

Cinquena victòria a domicili de Catgas Energia que continua avançant en busca de recuperar part del terreny perdut en un campionat que amb el canvi d’any pot brinda s als nostres una nova oportunitat. En una plaça que no és precisament fàcil i davant un rival en dinàmica positiva, el valor del triomf és doble malgrat un començament de partit amb dubtes.

Els colomenscs van anar de menys a més. Van defensar a mitja pista en els minuts inicials i amb les primeres rotacions es van fer amb l’encontre. Ari Santos va ser el primer a avisar però la presència de Pol Pacheco a pista va acabar sent determinant. Va estavellar una pilota al travesser que va ser el preludi del 0-1. Amb el nostre equip dominant, Molina va evitar en un mà a mà amb Ari el segon i encara que els locals van intentar reaccionar per mediació de Terry va ser de nou Pol Pacheco qui va trobar el premi del gol abans d’arribar al descans. El de Esparreguera ja és el màxim realitzador de Catgas Energia.

A la represa Rubén Orzáez va ajustar el marcador i poc després Esteban va poder igualar el partit. Només havien transcorregut dos minuts de joc i el treball del primer temps va poder caure en sac trencat. L’oportú gol de Pablo del Moral va frenar en sec la reacció castellonenca. Els dos equips s’anaven carregant de faltes i les ocasions de gol van anar escassejant fins que de nou Pol Pacheco va intervenir en l’1-4 que transformaria Javi Rodríguez. Albert Canillas, tècnic de Peñiscola Rehabmedic, va ordenar atac de cinc a falta de gairebé 9 minuts per al final. Rubén Orzáez, Terry, Bagatini, Esteban i Rumbo van tractar de retallar les diferències. Juan Carlos, en el seu retorn a Peníscola, va disposar d’un 10 metres que Iván Reverter va desbaratar i Juan Emilio es va topar amb Cristian abans que Pablo tanqués el partit amb l’1-5 que va arribar a porteria buida.