• Contreras Tejedor
  • Pérez Álvarez
  • Corvo
  • Isi (2) min.29

Els rivals més necessitats de punts i que lluiten per la permanència són a aquestes alçades de competició els més complicats de guanyar. Aquesta màxima es va complir aquesta nit i explica en part la derrota de Catgas Energia a mans del penúltim classificat, Pescados Rubén Burela. El resultat final reflecteix el que va succeir a la pista per actitud, intensitat i desig. Els gallecs conscients del molt que hi havia en joc i amb l’obligació de no fallar davant el seu públic, van superar al nostre equip en tots aquests aspectes. Al descans ja guanyaven 2-0 gràcies als gols a la recta final d’aquest període de Iago Rodríguez i Bellvert. A la segona part el partit es va igualar, l’expulsió d’Isi per doble amonestació en les files locals va ser ben aprofitada pels colomencs que van anotar el 2-1 a través de Javi Rodríguez. Van ser els millors minuts de Catgas Energia que va tenir opcions d’empatar l’encontre. La falta d’encert a nivell ofensiu ens va abocar a prendre més riscos. L’atac de cinc no va funcionar, els errors van donar pas a un carrusel de gols amb Bellvert com a principal protagonista. Es va passar al 5-1 en 3 minuts i de la golejada a un marcador més decorós (5-3) en els segons finals. Res a dir al triomf gallec i molt que millorar en futures actuacions.