LlocPalacio de los Deportes de Cartagena
Van amonestar
  • Juanpi
  • Corso (roja) 17'

Crònica

Valuós punt el que va sumar Catgas Energia al Palacio de los Deportes de Cartagena (3-3) en un partit amb un final de bogeria en el qual el nostre equip es va aixecar quan semblava KO. Es va sobreposar a tots els elements en contra: l’expulsió d’Ari Santos i les lesions de Corso i Iago Míguez. I no només va empatar sinó que fins i tot va poder guanyar perquè va tenir l’última acció d’atac per fer el quart amb Ximbinha.

La segona volta de la Lliga va començar com ho va fer el campionat allà pel mes de setembre. Amb un empat. Possiblement un resultat just però que Catgas Energia va pagar a un preu molt alt. Li va durar molt poc a Óscar Redondo i Jordi Cobo l’alegria de disposar de tota la plantilla per primera vegada aquesta temporada. Corso es va retirar lesionat als 7 minuts i Iago Míguez va caure a la segona meitat. Dos lesionats que tornen a convertir la infermeria colomenca en el principal maldecap dels nostres tècnics. I així les coses i amb la feliç notícia del retorn d’Ari Santos, el capità també es va convertir sense voler en protagonista. Una mà sobre la línia de gol, involuntària però mà, li va costar la vermella, l’expulsió i un penal. El pitjor dels escenaris possibles. Sense Ari, sense Corso i amb Juanpi des dels 6 metres buscant inaugurar el marcador. Però va aparèixer el de gairebé sempre. Cristian va desviar el penal a córner i va aguantar ferm amb les seves aturades a l’equip que va treballar bé defensivament la inferioritat numèrica. Consumits els 2 minuts amb un home menys i recuperat el cinquè jugador, una distracció li va costar a Catgas Energia encaixar l’1-0 (Drahovsky). La primera meitat havia transcorregut amb una major possessió de pilota dels locals i amb la sensació de control del partit. No obstant això tots dos equips van rematar a porteria gairebé les mateixes vegades i els seus porters es van emprar amb encert amb semblants números.
.
A la segona meitat Catgas Energia va sortir més endollat amb Ximbinha molt més participatiu avisant amb una pilota al pal fins que Iago Míguez va fer saltar totes les alarmes posant-se la mà a l’adductor. La incredulitat es va apoderar del nostre equip que es preguntava què més podia passar. Doncs va passar que Javi Rodríguez en una acció individual va penalitzar el conformisme local amb un gran gol per establir l’1-1 i donar pas als millors minuts dels colomencs que van gaudir de diverses oportunitats per mediació de Juan Carlos, Pol Pacheco i Ximbinha. No obstant això es va tornar a avançar Plásticos Romero Cartagena amb una execució inversemblant i molt afortunada de l’eslovac Drahovsky. El recurs de l’atac de cinc amb Juan Carlos com a porter, no va trigar a aparèixer però a la segona circulació Attos va ampliar les diferències per al seu equip. El 3-1 va semblar definitiu. Javi Rodríguez a passada de David 11 segons després es va encarregar de recordar a tots que CatgasEnergia no havia dit l’última paraula, 3-2. I davant el desconcert dels homes de Juan Carlos Guillamón, sorpresos i superats a parts iguals, els mateixos protagonistes però a l’inversa, David a passada de Javi Rodríguez va establir el 3-3 final. Amb només 18 segons els colomencs havien aconseguit empatar un partit que tenien perdut. El marcador va poder registrar alguna variació més perquè els de Cartagena van tenir una opció amb una falta a la frontal de l’àrea per cessió al porter i Catgas Energia va poder guanyar amb l’última acció atacant que Ximbinha no va poder materialitzar en el quart gol de la nit.