• Bernabéu Haro
  • Rabadán Sainz
  • Maxi
  • Corvo

Catgas Energia va sortir de La Bombonera amb un mig somriure. L’equip va donar per positiu l’empat i el punt sumat davant Plásticos Romero Cartagena (5-5) en un partit amb dues parts ben diferenciades. En el primer temps els colomencs van ser millors però van tornar a pecar d’un mal que vénen arrossegant en les últimes jornades, la seva falta de definició en atac. El domini i la generació d’oportunitats no serveixen si no es tradueixen en gols. I una altra vegada aquest aspecte del joc va llastrar les opcions de Catgas que va estar sempre per darrere al marcador i que es va haver de conformar amb arribar al descans amb empat.

A la segona part el guió va canviar substancialment. Els de Cartagena van superar al nostre equip i malgrat que es van cobrar dos avantatges amb el 2-3 de Pablo només començar aquest període i el 3-4 amb un gol en pròpia porteria d’Elián (min.29), la immediata reacció local no va donar un respir als nostres els errors dels quals en defensa van acabar gairebé per decidir el partit a favor de Plásticos Romero. Adeirton va avançar als seus a 3 minuts per al final i des de la banqueta visitant no va haver-hi més remei que ordenar l’atac de cinc que va permetre a Catgas Energia salvar els mobles amb un gol de Dani Salgado.