• Cidoncha Cortés
  • Salomé Vizuete
  • Rubén
  • Dani Martínez (segundo entrenador)

Se li resisteix a Industrias Santa Coloma la victòria com a visitant en aquesta segona volta. En un duel contra un rival directe, els colomencs es van deixar tres punts (2-1) malgrat que van jugar per no sortir amb les mans buides d’Amate. La falta d’encert en les nombroses ocasions de les quals va disposar el nostre equip i l’actuació de Cidao expliquen el resultat final. Un marcador injust i un pas enrere en les aspiracions de play-off.

Cardona que va marcar el 0-1 va poder empatar el partit a falta de 3 segons

Industrias Santa Coloma va trobar a faltar al seu golejador, Drahovský, que per malaltia va caure de la convocatòria a última hora i no va poder viatjar a Sevilla. Sense l’eslovac, els colomencs que van quallar un bon partit, van xutar dotze vegades a porteria i només van obtenir un gol com a botí. I això que es van avançar al marcador gràcies a un llançament de falta de Cardona que va sorprendre a Cidao després de tocar en un company. Va ser l’única vegada que es va poder superar al veterà porter brasiler les parades del qual van ser claus per a entendre perquè ni tan sols es va aconseguir sumar un punt.

Chaguinha i Eric Pérez van avisar en els primers minuts de partit que van ser de clar domini local. El 0-1 va donar pas a una altra gran oportunitat de Llamas que va poder ampliar la diferència però es va topar amb una bona intervenció de Cidao. El retorn a les pistes de Verdejo, no jugava des del passat 22 de desembre, va quedar entelada per un minut fatídic que va permetre als de Juanito remuntar amb gols de Chaguinha i Eric Pérez. El 2-1 va obligar a Javi Rodríguez a demanar temps mort. Després d’aturar el partit i parlar amb els seus jugadors, Industrias va reaccionar. David Álvarez de volea i Cardona, tots dos a la sortida d’un córner, van poder empatar. Cidao ho va tornar a evitar.

El nostre equip tampoc va tenir sort amb l’arbitratge. No es va assenyalar un penal per mans de Chicho a l’àrea andalusa. El primer temps es va tancar amb una altra gran ocasió per a David Álvarez que va rebre una passada filtrada de Sepe però no va poder superar la sortida de Cidao.

El segon temps va ser gairebé un monòleg d’Industrias Santa Coloma. La possessió de la pilota localitzada en la seva major part en la parcel·la local amb la defensa del Betis defensant molt enrere va ser una constant. Borja es va convertir en un simple espectador. En canvi a Cidao se li va multiplicar la feina. Llamas al pal (min.27), Cardona i Sepe (min.30), Bruno Petry (min.31) i Corso (min.35) van gaudir de les millors ocasions per a igualar l’encontre. No va haver-hi manera. Amb el temps jugant en contra, Javi Rodríguez que ho havia intentat amb el joc de cinc a manca de 8’59” per a la conclusió fent Uri Santos de porter, se la va jugar amb Sepe utilitzant l’atac de cinc a poc més de 3 minuts per al final. La insistència colomenca no va tenir premi malgrat que Cardona, faltant 3”, va poder fer el 2-2-2 lliure de marca al segon pal amb Cidao vençut però incomprensiblement va fallar en l’execució de la rematada.