LlocPabellón de San Pablo
  • Rodrigo Miguel
  • Sánchez-Molina Tapiador
  • Álvaro

Empat a tot al San pablo de Sevilla entre el Real Betis Futsal i Industrias Santa Coloma (2-2). Un resultat que no va acontentar a ningú i en el qual tots dos equips es van repartir el domini i les ocasions. Els colomens van remuntar el gol inicial de Cléber gràcies a dues accions molt semblants finalitzades per Khalid i Drahovský. Els bètics van evitar la derrota apostant per l’atac de cinc que va cristal·litzar amb l’empat obra de Pablo en l’últim minut.

Khalid celebra el momentani 1-1 amb els seus companys

Mal començament de partit del nostre equip que va encaixar als 3 minuts de joc el primer gol. Cléber en una conducció va provar fortuna des de la mitja distància i va sorprendre a Borja inaugurant el marcador amb un xut potent. El 1-0 va posar a prova la capacitat de reacció dels colomencs que amb l’entrada de la primera rotació van millorar. Producte del seu major domini i de les primeres ocasions d’Uri Santos i Verdejo, va arribar el gol de l’empat en una recuperació del propi Uri Santos es va encarregar d’obrir a banda per a Verdejo, que va dibuixar una excel·lent passada al segon pal per a l’entrada lliure de marca de Khalid. L’ala marroquí no va desaprofitar aquesta magnífica assistència i va celebrar la seva renovació signant el 1-1.

El partit es va igualar no només al marcador sinó també a la pista. Les oportunitats es van succeir en una i una altra porteria. David Álvarez, Khalid però sobretot Bermusell, en un mà a mà amb Sarmiento, van tenir les més clares per part d’Industrias. En el bàndol contrari Juanan va ser l’home més perillós.

En la segona part el guió es va repetir però aquesta vegada amb els de Javi Rodríguez avisant en els primers compassos amb un gran xut de Cardona al qual Sarmiento va respondre amb una excel·lent aturada. La bona arrencada del nostre equip es va anar apagant amb el pas dels minuts. El Betis va poder aprofitar-ho amb una successió d’oportunitats en les quals Borja va haver d’emprar-se a fons. Primer amb Eric Pérez, després amb Pablo i finalment amb un parell d’ocasions de Juanan en els pitjors minuts d’Industrias.

Els colomencs van reaccionar amb Cardona al capdavant. L’ala, que també ha renovat, va poder marcar en el minut 31 però Cléber va treure sota pals. Després ho va intentar Uri Santos, va repetir Cardona, David Peña es va sumar a aquests intents i Verdejo va estar a punt d’aconseguir el segon per al seu equip. Els visitants s’havien sacsejat el domini local i va aparèixer Drahovský per a desequilibrar la contesa. Va errar en un mà a mà i Sarmiento li va treure un xut a la sortida d’un córner. Khalid també va disposar d’un 1 contra 1. Fins que una acció defensiva de’Uri Santos es va convertir en una ràpida transició amb Khalid conduint, Cardona assistint i ‘Draho’ marcant. Era el 1-2.

Ramón Martínez va ordenar l’atac de cinc i els locals van poder encaixar el tercer però Corso no va afinar amb la porteria desprotegida dels bètics. Pablo havia desaprofitat l’oportunitat més clara d’empatar i al final va ser  el mateix Pablo des d’un xut exterior qui va establir l’empat final. Només va haver-hi temps perquè Industrias jugués de cinc però sense opció de tornar a desnivellar la balança.