• Cidoncha Cortés
  • Salomé Vizuete
  • Henmi
  • Lin (R) 40'

Industrias Santa Coloma es va endur els tres punts del San Pablo de Sevilla (3-7) i va sumar la seva segona victòria de la Lliga davant el Betis en un duel en el qual va anar clarament de menys a més. L’eficàcia en atac en el tram final de cada període i una gran feina defensiva en la segona part, van resoldre el partit a favor dels de Xavi Closas.

Rufino va reaparèixer davant el Betis

A la primera part Industrias Santa Coloma es va refer d’un pèssim començament de partit. El nostre equip va encaixar un gol als 17″, obra d’Eric Pérez, va concedir una altra clara oportunitat al pivot bètic i va cometre un error, cessió al porter, que li va poder costar un altre gol amb una falta perillosa prop de l’àrea. Mario va tenir molta feina en aquests primers minuts i els va resoldre amb encert. La primera arribada a l’àrea contrària dels colomencs va arribar en una combinació entre Uri Santos i Verdejo. La més clara fins llavors va ser per a David Peña però Nico Sarmiento va desviar a córner. El Betis va poder ampliar l’avantatge però Uri Santos sota pals va evitar un gol de Fernando Drasler. Els enormes problemes que va tenir el nostre equip per a sortir de la pressió alta dels andalusos van permetre un continu domini i setge local. Industrias ho va intentar i va estar a punt d’igualar però la rematada de Povill a l’interior de l’àrea es va estavellar contra el travesser. A mesura que van anar passant els minuts Industriass va anar creixent malgrat no tenir controlat el partit. Eric Pérez va tornar a provar-ho en un xut a la mitja volta. L’entrada de Víctor Ramos va servir per a canviar el rumb de l’encontre. La primera pilota que va tocar va significar l’1-1. L’ala va superar de cap una mala sortida de Nico Sarmiento després d’una passada llarga d’Uri Santos. El primer a Primera Divisió. Un gol que va actuar de revulsiu i va activar a un equip que fins a aquell moment estava patint. Un altre error de Nico en un llançament de falta de Cardona va ser aprofitat per Nil que va col·locar a Industrias per davant en el marcador (1-2). Una situació que no abandonaria fins al final de l’encontre. La resposta bètica va ser immediata, però el xut de Raúl Jiménez va ser refusat amb la cara per Mario. En la següent jugada, Nico va cometre penal sobre Cardona, però Verdejo no va encertar des dels 6 metres. El porter argentí va endevinar la trajectòria de la pilota. En ple desconcert dels de Bruno García va arribar l’1-3 en una altra falta, aquesta vegada a la frontal de l’àrea, en la qual Nil va embocar amb potència. En aquest tram final de la primera part, els colomencs van arribar a les cinc faltes d’equip –sense conseqüències-, el Betis va anotar en un rebot per part d’Eric Pérez i una recuperació de Cardona davant Piqueras li va habilitar per a col·locar un 2-4 amb el qual es va arribar al descans.

En el segon acte Industrias, amb la lliçó ben apresa, no es va deixar sorprendre en els minuts inicials d’aquest període. Va dominar les àrees. Va estar agressiu en defensa, va cometre la quarta falta als 7 minuts, Mario es va mostrar inexpugnable i Khalid i Povill van tenir dues ocasions per a augmentar la diferència en l’electrònic. La rèplica rival la van protagonitzar Raúl Jiménez, Cristian Povea i sobretot Fernando Drasler. De nou Khalid en un mà a mà va poder fer el cinquè gol i Piqueras reduir l’avantatge en una pilota que va repel·lir el travesser. Els dos equips van jugar amb l’amenaça de la sisena falta en el tram final del duel. El Betis va disposar del primer 10 metres però Borja, que va entrar en pista suplint a Mario en aquesta acció, va desviar el xut de Piqueras. Bruno García va optar pel joc de cinc amb Cristian Povea fent les funcions de porter. No va ser la solució. Industrias va continuar defensant a un gran nivell i Povill i Khalid van augmentar el compte visitant fins al 2-6. L’aposta per l’atac de cinc va acabar per decidir el partit a favor d’Industrias Santa Coloma. Lin, enfundat en la samarreta de porter, va aconseguir maquillar el marcador i va posar el 3-6, però després va cometre una falta molt clara sobre Khalid que li va costar l’expulsió per vermella directa i va permetre a Verdejo des dels 10 metres anotar el 3-7 amb un violent xut que després de tocar en el travesser va entrar a la porteria del Betis.