Data12/12/2017 21:00
LlocPabellón Siglo XXI
  • Martínez Segovia
  • Munez Carpintero

Un gol de Nano Modrego a falta de 5 segons per finalitzar el partit, li va donar la victòria a Rios Renovables Zaragoza (4-3). Aquesta vegada va ser un 10 metres el que va privar al nostre equip de puntuar al Pavelló Segle XXI el dia en què reapareixia sota els pals Cristian. Els gols de Ximbinha (2) i Javi Rodríguez van ser insuficients. La primera volta conclou amb derrota, el divendres toca visitar Cartagena sense temps per a lamentacions.

La presència de Cristian en l’equip titular va ser tot un encert. No per la falta de confiança que els tècnics tinguessin amb Abraham o bé Manzano sinó perquè l’experiència del madrileny en un escenari tan exigent i enfront d’un rival en ratxa, li donava avantatge respecte als seus companys.

I malgrat que el primer avís ho va donar Ximbinha amb una rematada que es va marxar fora, el festival ofensiu dels locals va obligar precisament a Cristian a emprar-se a fons amb 7 intervencions de mèrit a més de veure com Rios Renovables Zaragoza estavellava dues pilotes al pal. No obstant això l’1-0, obra d’Anás (min.11) va fer despertar als colomencs que van reaccionar ràpidament amb l’empat obra de Javi Rodríguez resolent un mà a mà amb Iván Bernad mentre que Ximbinha en una contra va posar per davant a Catgas Energia. Tot en el minut 12. El gol del brasiler, el sisè d’aquesta temporada i tots curiosament a domicili, va obligar a Santi Herrero a demanar un temps mort. Els aragonesos van aturar el partit per reconduir la situació. I ho van aconseguir anotant de nou en un córner i amb una volea, aquesta vegada d’Adri Ortego abans d’arribar al descans.

A la segona part els locals van tornar a estavellar-se amb un mur gairebé inexpugnable: Cristian. El nostre porter va estar inspirat en dues rematades de Tejel (amb travesser inclòs), tres d’Anás i una altra més d’Adri Ortego. Per part visitant Ximbinha va portar el perill a la meta saragossana però sense recompensa. Va arribar a les cinc faltes  d’equip Catgas Energia i va decidir a la recta final del partit atacar de cinc (-3’40”). La iniciativa dels nostres tècnics va ser replicada per Rios Renovables, que també va buscar la victòria a través de la superioritat numèrica i va anotar per mediació de Richi Felipe però el nostre equip va tornar a empatar amb l’encert de Ximbinha. Quan restaven  5” va arribar la falta que va permetre a un dels millors especialistes de la Lliga, Nano Modrego, transformar en gol un lliure directe des dels 10 metres.