• Catela
  • Hugo
  • Anotnio Diz
  • Maxi

Tercera victòria consecutiva en Lliga de Catgas Energia que està una mica més a prop de tornar a participar en una fase final de la Copa d’Espanya. Gran pas el que ha donat el nostre equip aquesta nit en el Fontes do Sar, una pista que històricament gairebé sempre va oferir resistència. Ciudad Real espera als colomencs que van oferir la seva millor versió en la primera meitat que va acabar amb un eloqüent 0-3 amb Sergio i Dani Salgado (2) com a golejadors. Un marcador curt i poc conseqüent amb les ocasions que es van generar en aquests primers 20 minuts. Després del descans va arribar la reacció local com era d’esperar i un gol d’Antonio Diz va reanimar a un rival que semblava havia claudicat. Va aguantar l’aiguat i amb l’1-4 de Rafa López i a continuació l’1-5 obra de Pablo, el partit es va convertir en un cara o creu per als gallecs que van optar per atacar amb superioritat utilitzant la figura del porter-jugador amb Hugo Sánchez. El partit es va complicar amb un parcial de 2-0 per a Santiago Futsal gràcies a l’encert d’Armando i Catela. I quan ens aprestàvem a viure un final incert, de nou Pablo i Maxi van portar la tranquil•litat al bàndol colomenc tancant una victòria que situa a Catgas Energia de manera provisional a la segona plaça de la classificació.