• Álex Velasco (2) 35'
  • Everton
  • Isma

Crònica

Catgas Energia va sumar la seva segona victòria a la Lliga, de nou com a visitant, en un partit en el qual va acabar patint moltíssim per fer-se amb els tres punts malgrat que guanyava 0-3 a un minut per al final. Dos gols en amb tan sols 20 segons dels locals van fer témer per un triomf que ha tingut nom propi: Cristian. El nostre porter ho va aturar gairebé tot i va ser clau per guanyar.

Ho va avisar Ximbinha hores abans del partit. Aquesta temporada la Lliga està molt igualada i guanyar no serà fàcil ni davant qualsevol rival, ni en qualsevol pista. El Fontes do Sar i Santiago Futsal no van ser una excepció malgrat el que expressa la classificació amb el conjunt gallec ocupant l’última plaça.

Sumar els 3 punts va acabar sent una tasca àrdua que va tenir com a factor determinant al nostre porter Cristian. La seva figura es va engegantir, sobretot en la segona part, amb un repertori d’intervencions decisives fins als compassos finals de la trobada. En l’últim minut van poder derrocar aquest mur i comprometre seriosament la victòria de Catgas Energia que es va anar al descans amb un 0-2 gràcies a dues ràpides transicions que Cors i Mario van convertir en gol.

En la segona part les faltes i les targetes van fer mossa en el conjunt gallec. L’expulsió d’Álex Velasco i un 10 metres que Ximbinha va transformar, en un segon intent, va col·locar un 0-3 que feia presagiar un desenllaç plàcid malgrat l’atac de cinc de Santiago Futsal. David Palmells i Álex Diz van portar l’emoció fins al sospir final encara que el marcador ja no registro cap novetat.