Van amonestar
  • Isi
  • Sepe

Crònica

Nova derrota d’Industrias Santa Coloma (5-2) que frena en sec la recuperació que havia exhibit l’equip en les dues anteriors jornades. Els colomencs, que per tercera sortida consecutiva van tornar a encaixar a l’inici del partit, sempre van anar a remolc al marcador. Albert Cardona va igualar el gol de Claudino en el primer temps però a partir d’aquí Servigroup Peníscola va jugar amb vent a favor. Va debutar Borja com a titular en partit de Lliga. Molina ho va aturar gairebé tot en el conjunt castellonenc.

Óscar Redondo va tornar a repetir el cinc inicial que tan bon rendiment va oferir una setmana abans contra ElPozo Murcia amb Verdejo per Corso i l’excepció de Borja a la porteria pel lesionat Feixas. Però el començament del partit va tornar a semblar-se al jugat a València contra el Llevant o a l’últim desplaçament a Valdepeñas. En els primers minuts un gol en contra. Claudino va obrir el marcador i la ferida va poder ser més gran sinó hagués  intervingut amb doble encert Borja davant altres dues ocasions locals. Va ser l’avantsala de l’empat que va aconseguir Albert Cardona, el seu segon gol de la Lliga, en un llançament de falta que amb fortuna va acabar introduint-se en la porteria de Molina. El mateix Molina es va encarregar d’evitar que Industrias Santa Coloma s’avancés al marcador resolent amb encert un mà a mà davant Uri Santos. Es va passar del possible 1-2 al 2-1 que va anotar Paniagua en un lliure indirecte. Aquest segon gol va fer mal al nostre equip que va viure els seus pitjors minuts patint una successió d’oportunitats castellonenques amb Paniagua i Josiko com a principals estilets. Borja va ser un mur. En la recta final d’aquesta primera meitat Industrias Santa Coloma va posar una marxa més amb l’objectiu d’igualar la contesa però Molina va estar impecable. Per contra Paniagua va encertar davant el marc contrari i va obrir bretxa al marcador fent el 3-1 després d’aprofitar un rebuig a l’àrea. Sepe va tornar a topar-se amb el meta local que va desbaratar el segon gol visitant just abans d’arribar al descans.

La segona meitat va començar de la mateixa manera que havia acabat el primer temps. Una gran ocasió de gol d’Industrias, producte d’una gran jugada col·lectiva, que Bruno Petry no va poder transformar per retallar distàncies al marcador. Una acció clau que segurament hagués canviat el rumb del partit. Servigroup Peníscola es va carregar de faltes, 4 als 8 minuts de la represa, i el control del partit va passar a ser dels nostres. No obstant això els de Juanlu van aprofitar un contraatac que va acabar en gol de Raúl Gómez (4-1) que va deixar l’encontre fora de l’abast d’Industrias malgrat que quedaven 11 minuts de joc. L’avantatge per als locals es va incrementar després d’anotar Rubén Orzáez en una acció originida en un córner. Aquest 5-1 va ser definitiu. Una altra vegada un càstig excessiu. La cinquena falta d’equip del conjunt castellonenc va arribar a 7 minuts per a la conclusió. La sort també li va ser esquiva als jugadors d’Óscar Redondo amb una pilota al travesser estavellat per Albert Cardona que va tractar de culminar sense èxit una gran jugada de David. L’atac de cin, a 4’18” per al final amb Sepe fent de porter, no va fer més que engegantir la figura de Molina que va intervenir decisivament en almenys tres ocasions clares de gol abans que Xavi Cols cometés la sisena falta del seu equip. Verdejo no va perdonar des dels 10 metres malgrat l’entrada de Marti Starna a la porteria per Molina tancant el marcador 5-2.