• Salomé Vizuete
  • Edu
  • David Ramos (entr)
  • Javi Rodríguez (entr)

Primera derrota d’Industrias Santa Coloma com a visitant a la Lliga aquesta temporada (4-1). L’equip de Javi Rodríguez que va merèixer molt més, sobretot en una primera part en la qual va disposar de les millors ocasions de gol, va cedir víctima de la seva falta d’encert en atac que va acabar acusant en un segon temps on els locals van treure partit als errors defensius colomencs i al joc de cinc.

Drahovský no va veure porteria aquesta jornada

Industrias Santa Coloma va perdre per primera vegada en el Virgen de la Cabeza. Un pavelló que sempre ha viscut amb passió el futbol sala i s’ha entregat al seu equip. Aquesta vegada malgrat l’absència de públic a les graderies, el duel va estar a l’alçada de les expectatives que havien generat tots dos equips.

Industrias Santa Coloma, molt conscient que els primers minuts marcarien molt el partit, va colpejar primer. Khalid va aconseguir batre entre les cames a Edu i avançar al conjunt colomenc (0-1). Era el minut 2. Una bona arrencada que va desconcertar inicialment als locals. Els de Javi Rodríguez ho van poder aprofitar però les ocasions de Drahovsky, Cardona i una altra vegada Khalid van topar amb Edu. Industrias es va aplicar en defensa i els primers 10 minuts d’aquest període van estar sota control. A partir d’aquí una jugada polèmica amb mans d’Edu fora de l’àrea sent l’últim home i que no va ser castigada amb vermella per la parella Cidoncha Cortés i Salomé Vezuete, va caldejar els ànims i va semblar servir d’estímul als castellà-manxecs que van buscar l’empat amb major decisió. Sergio González al pal i Álex García obligant a treure una pilota sota pals, ho van intentar fins que l’ex jugador d’Industrias va superar a Borja amb un xut sec i col·locat posant el 1-1. La igualtat en el marcador no obstant això va ser pur miratge mentre que els de David Ramos es perdien en protestes cap a la parella arbitral Khalid va disposar de fins a tres oportunitats molt clares per a tornar a avançar als seus. No va haver-hi manera de tornar a fer gol.

Després del descans es va igualar el partit amb un intercanvi de cops del qual va sortir victoriós el nostre rival. Una jugada individual de Catela després d’un servei de banda ràpid que va sorprendre la defensa colomenca va resultar determinant. El nostre equip es va veure per sota al marcador malgrat que havia fet mèrits per a tenir un resultat favorable i una acció tan sorprenent com molt afortunada de Nano va acabar per ensorrar les esperances d’Industrias. Una falta botada ràpidament per Uri Santos va deixar sol a Cardona davant Edu però el seu xut el va rebutjar el porter, deixant la pilota morta a la seva àrea perquè Nano en el seu intent de refusar, convertís aquest xut en gol davant un avançat Borja. Es va passar de l’hipotètic 2-2 al 3-1. El nostre equip ho va continuar intentant i Uri va estar prop de ficar-nos de nou en el partit però el seu tir es va anar a la creueta. Amb Valdepeñas carregat de faltes , Javi Rodríguez va utilitzar l’atac de cinc a falta de 5 minuts per a la finalització. Drahovsky va poder fer el segon d’Industrias però Edu ho va impedir sobre la mateixa línia de gol i Chino a porteria buida va anotar el 4-1 que seria definitiu. Ni tan sols Verdejo des dels 10 metres va aconseguir perforar la porteria local en un partit que posa fi a una excel·lent ratxa que durava des del 18 de gener de 2020 quan va caure a Anaitasuna contra Osasuna Magna. El debut d’Abdel a Primera Divisió va ser una de les notícies del partit. L’ala del filial va disposar d’uns minuts a la segona meitat i després de Lavado és el segon jugador que Javi Rodríguez utilitza aquesta temporada procedent d’Industrias B.