LlocPabellón Virgen de la Cabeza
  • González Moreta
  • Sánchez Chamorro
  • Cainan

Industrias Santa Coloma va sumar un punt en la seva visita al Virgen de la Cabeza amb un empat molt meritori (2-2) tenint en compte que el partit se li va posar complicat. Els gols de David i Bruno Petry, un en cada període, van neutralitzar el doblet de Chino, el jugador clau de l’enfrontament. L’actuació de Feixas va tornar a ser determinant i en els últims segons Bruno Petry i sobretot Sepe van poder donar-li la victòria als colomencs.

La bona arrencada de partit dels locals va obtenir ràpidament premi a través del seu jugador més en forma: Chino. El d’Albacete va signar l’ 1-0 amb un gran xut exterior que va fer inútil l’estirada de Feixas. Potència i col·locació per obrir el marcador al minut 3.  De nou el nostre equip es va trobar massa aviat amb un gol en contra.  Industrias Santa Coloma va fer de la necessitat, virtut i va reaccionar sense presses però sense pausa. A través de la pilota i amb el rival esperant pacientment enrere,  els colomencs van avisar primer amb una acció d’Uri Santos i posteriorment van empatar el partit gràcies a l’oportunisme de David, que va rebre lliure de marca en el segon pal una pilota creuada per Bruno Petry. Era el minut 9 (1-1).

El partit es va igualar en el marcador i també a la pista encara que les concessions visitants van permetre a Chino gaudir de dues ocasions clares de gol davant Feixas. En totes dues rematades el nostre porter li va guanyar la partida. Bruno Petry va respondre per part d’Industrias però Edu es va lluir per evitar el segon gol. No obstant això amb Viñas Albali Valdepeñas amb cinc faltes i després d’una ràpida transició, a dos minuts per arribar al descans, Chino va repetir el seu primer xut del partit per a fer el 2-1 des d’uns 10 metres. Sense molt de temps per buscar una ràpida resposta es va arribar al descans.

L’inici de la segona part va ser un exercici de supervivència visitant. Amb Feixas mantenint viu a l’equip exigit per Chino, Dani Santos i Juanan. Els primers minuts es van fer eterns. Viña Albali Valdepeñas va sortir disposat a sentenciar el partit i l’únic obstacle que va trobar va ser el nostre porter. Els d’Óscar Redondo van trigar a donar senyals de vida en atac. El primer a intentar-ho va ser Verdejo (min.27). Va ser un simple miratge perquè de nou Chino va posar a prova a Feixas amb una doble ocasió (min. 31 i 32). La rèplica va ser a càrrec d’Albert Cardona. Primer es va topar amb Edu i després amb el pal. Industrias Santa Coloma va arribar millor al tram final de l’encontre i amb el marcador tan ajustat qualsevol cosa podia passar. Més sencer físicament i en una acció d’estratègia, Bruno Petry dins de l’àrea i amb nervis d’acer, va rebre la pilota i es va girar per a anotar l’empat (2-2). Quedaven 4 minuts per al final. Una altra vegada Bruno Petry va poder fer el tercer però Edu amb una gran intervenció li va impedir. No obstant això els homes de David Ramos van reaccionar i Rafael, Nano i Cainan no van poder amb Feixas. Amb el partit finalitzant Corso i Sepe van estar a punt de donar-li la victòria a Industrias Santa Coloma.