3

• 16’Dani Santos
  • 17’Dani Santos
  • 28’Dani Santos
  • 27’José Mario (pp)
  • 30’Albert Cardona
  • 32’Ximbihha

• Cordero Gallardo

Industrias Santa Coloma va estar a punt de trencar amb la seva mala ratxa a domicili i després d’un primer temps que va deixar dubtes, va reaccionar brillantment a la segona meitat i va aixecar dues vegades un marcador en contra (2-0 i 3-1). Per ocasions els colomencs es van poder endur els tres punts. De nou la gran actuació del porter rival, Coro, i els pals, un total de tres, ho van impedir.

El nostre equip va mostrar dues cares aquesta tarda al Pavelló Virgen de la Cabeza davant un Viña Albali Valdepeñas en dinàmica positiva i que va demostrar que en poc o en res s’assembla a l’equip al qual ens vam enfrontar en la primera volta. Els de David Ramos van arrencar el partit amb un seriós avís sobre la porteria de Cristian, avui titular, amb una pilota que es va estavellar al travesser. La reacció visitant no es va fer esperar i Ximbinha també va xutar al pal. En aquests primers compassos Industrias es va sentir còmode i Cardona i Pol Pacheco van posar a prova a Coro. David Álvarez també es va topar amb el pal. Aquests minuts van deixar pas a un major domini local amb ocasions de Chino i Lluc. La primera part passava sense ensurts fins que una jugada de Manu García, arribant fins a la línia de fons, va ser ben aprofitada al segon pal per Dani Santos, lliure de marca i a porta buida, per fer l’1-0. Sense temps a sobreposar-se va arribar el 2-0 també obra de Dani Santos en un mà a mà amb Cristian. El nostre equip va pagar molt car aquesta ‘desconnexió’ i es va marxar als vestidors amb un desavantatge que no reflectia el succeït a la pista.

En el segon acte vam poder veure la versió més afilada dels nostres. Uri Santos va poder retallar les distàncies mentre que Dani Santos va replicar a la recerca del seu tercer gol de la tarda no obstant això va ser en un servei de banda com va arribar el 2-1 amb la col·laboració involuntària de José Mario. No va servir de molt perquè de seguida va ser contrarestat per un altre gol de Dani Santos (3-1) que d’aquesta manera va signar el triplet que tant buscava. Als homes d’Óscar Redondo no els va afectar i van fer seu el partit a base d’ocasions. Un penal no assenyalat per mans, un pal en un tir de Verdejo i els gols d’Albert Cardona i de Ximbinha en tan sols dos minuts, van ser els mèrits acumulats per a anivellar la balança. Amb els manxecs carregats de faltes Industrias va tenir oportunitats per guanyar. Verdejo, Ximbinha i de nou Verdejo van poder fer el quart al minut 34 i Coro amb una triple parada va evitar el pitjor per al seu equip al minut 37. Cap dels dos entrenadors es va decidir per l’atac de cinc. David Ramos possiblement perquè va donar per bo el resultat i Óscar Redondo perquè l’equip en la pista oferia garanties de victòria. Al final no va arribar aquest gol i l’equip va assolir un empat després de tres mesos sense puntuar fora.