25 ag. 2018

Partit de màxima exigència que acabà en victòria (2-3)

Triomf de Industrias Santa Coloma davant el Barça B (2-3) en un partit de màxima exigència per al nostre equip i en el qual durant algunes fases del mateix la diferència de categoria amb prou feines es va notar. Els colomencs van haver de remuntar el gol inicial dels barcelonistes que van demostrar que estaran a la ‘pole-position’ de Segona A aquesta propera temporada. Mario, Ximbinha i Pol van marcar mentre que Maico va ser expulsat amb vermella directa en el primer temps.

La primera meitat va ser un veritable xoc de trens. Un Barça B molt ambiciós, que va pressionar a dalt i que va incomodar molt la circulació de pilota dels nostres. Després d’un parell d’avisos de Sebas Corso i Albert Cardona amb una bona resposta d’Àlex Lluch, el filial barcelonista es va avançar al marcador en una acció amb poca contundència defensiva per part colomenca. El gol de Victor Pérez (min.6) ens va sorprendre encara que segons abans el mateix jugador havia enviat una pilota al pal. Sense reacció després de l’1-0 Industrias Santa Coloma va perdre el lloc a la pista i els locals van ser a punt de fer el segon. Una altra vegada el pal va jugar a favor dels interessos visitants. L’expulsió de Maico i Daniel, vermella directa per a tots dos, va ser millor aprofitada pels homes d’Óscar Redondo que van empatar per mediació de Mario (min.9) amb els dos equips amb 4 jugadors sobre pista. Amb l’empat els colomencs van passar a tenir la iniciativa i Corso i dues vegades Pol van estar a prop del segon gol. El Barça B va contraatacar esporàdicament creant cert perill. Un penal a pocs segons per arribar al descans li va donar la possibilitat a Ximbinha de posar al seu equip amb avantatge abans de enfilar el camí dels vestidors.

A la segona part Albert Cardona va poder ampliar la diferència però la seva rematada es va estavellar al pal i el Barça B va treure rèdit a la seva primera aproximació a porteria per empatar a través de Rufino (min.23). Ximbinha, un dels millors del partit, i Pol ho van tornar a intentar sense sort. Els locals es van emprar a fons en defensa perquè el control era dels homes d’Óscar Redondo i es van carregar de faltes. Amb el pas dels minuts el desgast físic li va passar factura als barcelonistes que no tan sols van deixar de crear ocasions de gol sinó que amb prou feines podien sortir des de la seva pròpia pista. La pressió de Industrias Santa Coloma va fer efecte. Primer amb una falta, la sisena d’equip, que va provocar l’expulsió de Rufino per doble amonestació (min.37) i encara que no es va poder aprofitar aquest 10 metres per part de Pol, amb superioritat numèrica el d’Esparreguerra, molt insistent durant tota la tarda, va aconseguir marcar el gol que donaria una merescuda victòria per als nostres.