05 nov. 2017

Pas enrere en el camí cap a la Copa d’Espanya

Pas enrere de Catgas Energia en el seu camí cap a la Copa d’Espanya. Inoportuna derrota, la tercera a casa, davant un rival directe Aspil Vidal Ribera Navarra (1-2). Per tercer partit consecutiu el nostre equip només va poder marcar un gol malgrat que va gaudir d’ocasions clares per obtenir un botí més gran. Cristian es va ressentir de les seves molèsties en un adductor i Ari Santos no va poder acabar el partit amb problemes musculars. Durant diversos minuts en pista van coincidir tres jugadors del planter: Abraham, Mario i David Álvarez.

Catgas Energia acaba la jornada fora de les vuit primeres places superat a la pista, al marcador i a la classificació pel seu rival d’aquesta nit, Aspil Vidal Ribera Navarra. L’ensopegada s’afegeix a les ja viscudes en partits anteriors a Santa Coloma on no s’ha guanyat encara i en els quals l’equip ha manifestat una alarmant falta de gol: 9 en 5 encontres. L’absència d’encert davant el marc contrari està condemnant als colomencs que no acaben de donar amb la tecla al Pavelló Nou i que es veuen penalitzats en la seva cursa per arribar a Madrid 2018.

Els 40 minuts de joc van deixar un final d’infart en el qual es va endevinar l’empat amb l’atac de cinc, una reacció sense saldo positiu que ben va poder evitar la decepció per la pèrdua dels tres punts. Preocupació és el que va quedar després de perdre a Cristian al començament del partit per les seves molèsties en un adductor, i després Ari Santos que no va poder acabar per problemes musculars el que li va impedir fer les funcions de porter-jugador.

El més destacable va ser sens dubte el debut d’Abraham en Lliga però a casa després de l’estrena a la categoria uns dies abans, els minuts en els quals va coincidir al costat dels altres dos jugadors planters, Mario i David Álvarez, el reconeixement a Sepe en el seu retorn a Santa Coloma i a Sergio González que va quallar una bona actuació i la pancarta de suport a Besalduch que els jugadors del primer equip van mostrar abans de començar el partit.

I com els resultats a casa contrasten amb la trajectòria dels nostres com a visitants guanyant en 3 de les 4 sortides pot ser que jugar els dos propers partits fora li vingui bé al grup. L’exigència serà màxima a Son Moix i a Anaitasuna. Dues oportunitats per sumar el que es perd al Pavelló Nou.