15 ag. 2018

Primer partit i primera victòria (1-11)

Industrias Santa Coloma es va imposar a Lo Caragol de Lleida (1-11) en el primer partit de preparació d’aquesta pretemporada. Els colomencs van ser molt superiors a un rival d’inferior categoria que no obstant això va mostrar un gran nivell durant tot l’encontre. Per al cos tècnic va ser una excel·lent prova.

David va estrenar capitania i va marcar un gol

Clara victòria de Industrias Santa Coloma aquest migdia a Lleida davant Lo Caragol, un equip de Segona B que malgrat el resultat final no va desentonar i es va mostrar molt competitiu. El primer cinc que va triar Óscar Redondo per a aquesta estrena va ser el format per Arnau Manzano a la porteria, Sebas Corso, Pol, Ximbinha i Maico. Només un fitxatge i un jugador del filial en l’inici del partit.

La primera part va finalitzar amb un concloent 0-6 gràcies a l’encert golejador de Ximbinha, per partida doble, Álex Verdejo, Albert Cardona, Uri Santos i David, que va lluir per primera vegada el braçalet de capità. El nostre equip es va mostrar molt encertat en la circulació de pilota creant nombroses ocasions de gol en accions combinativas sense concedir oportunitats a un rival ben plantat sobre la pista.

A la segona part va baixar el ritme i la intensitat del partit, Industrias Santa Coloma va mantenir el nivell de treball i el parcial d’aquest període va ser d’1-5 amb doblet d’Albert Cardona i gols d’Uri Santos, Maico i Sebas Corso. El gol local va ser anotat quan els lleidatans van posar en pràctica el joc de cinc.

Per a Óscar Redondo aquesta primera prova va ser bona perquè l’equip a més va evolucionar i va millorar en els conceptes tàctics. La plantilla torna a la feina demà a la tarda al Pavelló Nou (18.00) preparant ja el següent compromís de pretemporada a casa davant del Llevant UDFS del dissabte 18 d’agost (20.00).