01 nov. 2017

Primera derrota del filial a la Lliga (7-3)

Primera derrota de Catgas Energia B a la Lliga en el duel amb FS Manresa (7-3) que ha desfet la igualtat al capdavant de la classificació entre tots dos equips. Era el primer partit que el nostre filial jugava sense el seu capità, Aleix Besalduch. D’altra banda frenada a la recuperació del nostre juvenil que després de dos grans encontres ha caigut avui a casa davant FS Ripollet (3-5) en jornada intersemanal.

Catgas Energia B va perdre el seu primer partit de Lliga a El Pujolet davant un dels favorits del grup 3 de Segona Divisió B, FS Manresa. El resultat final 7-3 no reflecteix el succeït a la pista perquè la diferència no va ser tan gran. És més, els homes de Victor Delgado es van marxar al descans amb avantatge al marcador (2-3) gràcies a dos gols de Roger i un altre en pròpia porteria. El primer temps va ser molt igualat mentre que a la segona meitat amb el nostre equip carregat de faltes les coses van canviar bastant. Els manresans van treure molt rèdit a les accions individuals per remuntar i quan Catgas Energia B va optar per atacar de cinc falta de 6 minuts per a la conclusió va arribar el 5-3 que va deixar l’encontre gairebé vist per a sentència. Una falta sense tanca i una contra van acabar d’arrodonir la victòria del conjunt del Bages.

Per la seva banda el juvenil no va tenir el seu dia davant el FS Ripollet i en un partit amb escàs ritme contra un rival ben organitzat en mitja pista, va acabar cedint per posar fre a la milloria que havia apuntat en les seves últimes actuacions. Del 0-2 de la primera meitat es va passar a un esperançador 1-2 que va quedar en res perquè un penal i una contra van deixar el partit gairebé tancat. Ni tan sols va servir atacar de cinc a 13 minuts per al final perquè malgrat les nombroses ocasions clares creades només 2 d’elles van finalitzar en gol. Per part colomenca van anotar Josep, Abdel i Iván.