28 ag. 2022

Primera derrota en la pretemporada

Industrias Santa Coloma no ha pogut superar el Lavente UD FS a domicili (3-1). David Álvarez ha estat l’autor de l’únic gol colomenc.

El primer equip d’Industrias Santa Coloma ha encaixat una derrota a l’últim partit amistós de la pretemporada davant el Levante UD FS. Els de Xavi Closas han quallat una bona primera part, en la qual han generat diverses ocasions de gol, però que han vist com Hamza ha obert el marcador per als interessos del conjunt local al minut 17. Després del gol, el tècnic Sergio Mullor ha optat pel joc de cinc amb Pedro Toro com a porter jugador, una situació que també repetiria en diverses accions del segon temps.

A l’últim minut abans del descans, David Álvarez ha anotat el gol de l’empat en una jugada al contraatac. El capità, que es va estrenar en una convocatòria aquesta temporada després de superar unes molèsties, ha jugat els primers minuts sota les ordres de Xavi Closas.

A la represa, el matx ha seguit el mateix guió i, tot i continuar generant ocasions a la porteria defensada per Fede, ha estat el Levante l’equip que ha tornat a avançar-se al marcador mitjançant Miranda (27′). En la recta final del partit, el nostre equip ha buscat l’empat amb David Peña com a cinquè home, però amb aquesta situació hem encaixat el definitiu 3-1.