31 ag. 2017

Primera victòria de la pretemporada

Catgas Energia va estrenar el seu caseller de victòries en aquesta pretemporada. Ho va fer a Manresa davant el Puertollano (4-1) amb un triplet de Ximbinha en un partit poc brillant. El dissabte davant Osasuna Magna, nou examen.

El nostre equip va complir amb el pronòstic i es va imposar davant un rival d’inferior categoria. En els minuts inicials els colomencs van posar la directa i van deixar ben encarrilat el partit. Juan Carlos i Ximbinha es van encarregar d’anotar en dos de les primeres ocasions de gol que havia creat Catgas Energia. Amb la situació controlada i sense passar massa dificultats en defensa el duel va anar decaient. El domini es va tornar estèril. El rival es va carregar de faltes però no es va poder aprofitar un 10 metres per ampliar la diferència abans de enfilar els vestidors. El poc que va arribar Puertollano va ser ben resolt per un notable Abraham, titular defensant la nostra porteria.

A la segona meitat va augmentar la intensitat de Catgas Energia. A l’equip li va costar produir situacions de gol. El 3-0 de Ximbinha a causa d’un greu error del meta rival no va deixar de ser una anècdota. Puertollano va pressionar quan el conjunt colomenc va arribar les cinc faltes d’equip i a pilota aturada amb Cristian ocupant momentàniament el lloc d’Abraham, des dels 10 metres, Joan Guardiola va fer el 3-1, a 7 minuts per al final. D’aquí al final del partit van passar poques coses. Els castellà manxecs no van arriscar amb l’atac de cinc i Ximbinha a uns segons per a la conclusió va signar un triplet amb el qual va establir el definitiu 4-1.

El dissabte a les 20:00 també a El Pujolet nou partit de preparació davant Osasuna Magna. Serà la segona vegada que tots dos equips s’enfrontin en pretemporada. A Pamplona el duel va acabar en taules (3-3).