21 maig 2017

Punt i final (4-2)

Catgas Energia diu adéu a la temporada després de perdre el tercer partit dels quarts de final del play-off pel títol davant Movistar Inter (4-2). El nostre equip va donar la cara, va millorar la imatge oferta el dia anterior i l’hi va posar molt difícil a l’actual campió de la competició.

Punt i final. No va poder ser, es va acabar el play-off per Catgas Energia que es va acomiadar caient dempeus davant Movistar Inter en un partit en el qual els colomencs van obligar als homes de Jesús Velasco a redoblar esforços per tancar una eliminatòria que el nostre equip, malgrat l’enorme diferència amb el seu rival, va portar fins al desempat. L’encontre va tenir un començament similar amb una primera meitat gairebé calcada a la disputada el dissabte però Catgas Energia va tenir major presència ofensiva, va crear més oportunitats de gol i les va tenir tan clares en botes de Dani Salgado, Sepe, Corvo i Maxi que va merèixer millor resultat que el 2-0 amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part arran del 3-0 dels madrilenys, des de la banqueta colomenca es va decidir apostar per l’atac de cinc i el gol de Javi Rodríguez ens va ficar de ple en el partit. I ho va fer fins al punt que els nervis van aflorar en els interistes i més quan Maxi Rescia va marcar amb la punta de la bota i va fer somiar amb la proesa en forma de pròrroga com ja havia passat a Santa Coloma. No es va presentar l’opció perquè Movistar Inter va fer una bona lectura dels minuts finals i perquè Ricardinho, l’home més decisiu de l’eliminatòria a Torrejón d’Ardoz, es va encarregar des dels 10 metres de certificar el passaport a semifinals.