29 abr. 2018

Reconeixement als campions d’Espanya i al benjamí A

Mario López, Borja Puerta, Naïm Ràfols, Raúl Rosco i l’equip benjamí A del nostre club van ser protagonistes en la prèvia del partit de Primera Divisió que van disputar Catgas Energia i Ríos Renovables Zaragoza. Se’ls va rendir un merescut reconeixement pels títols de campió d’Espanya sub19 i aleví mentre que el passadís de campió va ser per als jugadors de Cristian Solis. El planter segueix donant alegries.

Quatre jugadors formats en els nostres equips de base van tenir la seva quota de protagonisme en els minuts previs al partit que va jugar Catgas Energia i Ríos Renovables Zaragoza i que tancava la Lliga regular a Primera Divisió. Mario López, jugador de la primera plantilla, Borja Puerta del juvenil com a campions d’Espanya sub19 amb Catalunya i Naïm Ràfols i Raúl Rosco com a campions d’Espanya aleví,  un títol aquest, conquistat amb molta solvència a Cantàbria aquest passat divendres amb 5 victòries en 5 partits.

L’equip benjamí A també va ser reconegut amb un simbòlic passadís de campió que van realitzar els jugadors de Catgas Energia i Ríos Renovables Zaragoza. Aquests actes previs al partit de Primera Divisió van comptar amb la presència de José Miguel Calle, com a Director de la Lliga Catalana de futbol sala, que va acompanyar al nostre president, Vicenç García.

El filial gana a Futsal Mataró

Per la seva banda Catgas Energia B va guanyar a casa a Futsal Mataró (5-4) amb els gols de Toni Hinojosa (2), Orellana (2) i Paredes, després d’una primera part en la qual el conjunt de Victor Delgado va anar sempre a remolc.

La reacció colomenca va arribar després del descans amb un parcial de 2-0 que va permetre al nostre filial administrar aquest avantatge malgrat els intents visitants d’acostar-se al marcador. Ara els jugadors gaudiran d’una aturada de dues setmanes abans de tancar la Lliga a casa contra el CN Sabadell de Dani Salgado. L’objectiu serà sumar els 3 punts i escalar alguna posició a la classificació.

Resultats base del cap de setmana:

• Femení: Catgas Energia  0 – Futsal Mataró 2
  • Juvenil: Natació Sabadell 6 – Catgas Energia 9 (Gols: Abdel -3-, Dylan -2-, Hicham, Mario, Xavi, Iván)
  • Cadet: CFS Eixample 7 – Catgas Energia 6 (Gols: Coca -2-, Puchi, Vaca, Joan, Ori )
  • Infantil: AE Bellsport 6 – Catgas Energia 6 (Gols: Pol -2-, Jorge -2-, Aleix Garcia, Sergi )
  • Benjamí A: Catgas Energia 6 – CFS Manent Santa Coloma 3 (Gols: Max, Luca, Pau Moya, Ángel, Nacho, pp)