20 oct. 2019

Resultats base cap de setmana 19-20 d’octubre

El juvenil d’Industrias Santa Coloma manté la lluita al capdavant de la classificació amb Palma Futsal, AE Bellsport i FC Barcelona després de tornar a guanyar aquest cap de setmana. L’equip de Jordi Marín va assolir una victòria molt treballada davant FS Manresa aixecant un 0-2 en contra amb gols de Victor Cecilia (2), Novo, Adri i Paredes. Per la seva banda al filial se li continua resistint el primer triomf a la Lliga. L’evolució és positiva però del tot insuficient i per tant s’haurà de seguir treballant.

Industrias Santa Coloma juvenil segueix amb una trajectòria perfecta a la Lliga on és un dels quatre equips que ha asssolit un ple en les cinc jornades disputades fins ara. Aquest dissabte en n partit molt complicat es va imposar al FS Manresa (5-2). El nostre equip va demostrar capacitat de reacció sobreposant-se a un gol matiner (0-1 als 20″), l’expulsió per doble amonestació d’Abde i el conseqüent 0-2. Un gol de Novo abans d’acabar la primera part va permetre als homes de Jordi Marín tornar al partit i en un gran segon temps amb un parcial de 3-0 va remuntar (4-2) el que va obligar al rival a jugar de cinc, circumstància que es va saber aprofitar per sentenciar amb un cinquè gol.

D’una altra banda el filial va perdre contra el Futsal Barceloneta també encaixant un gol només començar que va poder igualar Lacambra encara que una errada per falta de contundència a poc del descans va possibilitar a l’equip local tornar a avançar-se. Una bona sortida al segon temps va permetre el 2-2 obra de Marc Antón. Amb el partit molt igualat els detalls van condemnar al nostre equip: un contracop i una errada defensiva van acabar amb gol. El 4-2 ja no es va moure malgrat que Industrias B va sortir amb atac de cinc.

La resta de marcadors dels nostres equips formatius d’aquest cap de setmana són aquests: