25 març 2018

Resultats base de la jornada 24-25 de març

Segona derrota consecutiva del nostre filial que no va poder amb el nou lider de la categoria, CCR Castelldefels (2-0) en un partit marcat per les absències a les files colomenques, amb Roger tocat i la presència de dos juvenils (Mario i Iván) a la convocatòria. Malgrat tots aquests problemes Catgas Energia B va deixar una bona impressió. Per la seva banda el juvenil va guanyar amb molta solvència a Jesús Maria (7-1) amb gols de Xavi (2), Francisco, Abdel, Marc, Hicham i un altre en pròpia porteria. L’encontre dels colomencs va ser molt complet.

Amb 9 jugadors de pista, 2 d’ells juvenils, sense Orellana convocat amb el primer equip i amb Roger tocat, a Catgas Energia B no li va quedar més remei que adaptar-se a les circumstàncies adverses i plantejar un partit amb una defensa a mitja pista. L’equip va treballar bé en aquesta dirección però una pèrdua de pilota a 3 minuts per arribar al descans va acabar amb el primer gol del partit. A la represa les ocasions de gol van freqüentar ambdues porteries però els pals i l’actuació dels dos metes van impedir que pugés algun gol més al marcador fins que en una acció d’estratègia, els locals van aprofitar un desajustament defensiu per fer el segon. Els colomencs se la van jugar amb l’atac de cinc però sense punteria: una pilota al travesser i dues bones intervencions del porter rival van evitar que Catgas Energia B es fiqués de nou en el partit. L’equip va competir bé destacant els minuts de qualitat i l’aportació de Mario i Iván del juvenil. Ja són 4 jornades seguides sense guanyar.

Per la seva banda el juvenil va guanyar amb autoritat a Jesús María amb una actuació molt completa i sobretot gràcies a una bona pressió en primera línia que va permetre la recuperació de pilotes prop del marc contrari. Els homes de Cala ofensivament van estar impecables i van deixar gairebé vist per a sentència el partit (4-0). A la segona part el rival va tractar de reaccionar. L’expulsió de Mario Silva per doble amonestació no va suposar cap contratemps perquè es van aguantar els dos minuts d’inferioritat numèrica sense encaixar. Només a través del porter-jugador Jesús María va aconseguir anotar però en cap moment va perillar la victòria.

Finalment el jugador benjamí de Catgas Energia, Manuel Atienza, va participar amb Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials que es va disputar a Montijo (Badajoz) aquest cap de setmana, amb un balanç d’una victòria (Ceuta 6-0) i dues derrotes per la mínima i idèntic marcador (Madrid i Castella-la Manxa 3-4). Manuel va marcar un gol davant Ceuta.

La resta de marcadors del cap de setmana:

• Femení: Catgas Energia 1 – FS Altafulla 4 (Gol: Alba Selma)
  • Cadet: CET 10 FS 3 – Catgas Energia 3 (Gols: Coca, Vaca, Adri)
  • Infantil: CET 10 FS 2 – Catgas Energia 8 (Gols: Pol -2-, Aleix Garcia -2-, Sergi -2-, Jorge, Marc)
  • Aleví: Salou FS 2 – Catgas Energia 10 (Gols: Salgado -3-, Naïm -2-, Hugo -2-, Romeo, Julen, pp)
  • Benjamí B: CEFS Prosperitat 5 – Catgas Energia 3 (Gols: Asier, Carlos, Sergio)

Catgas Energia 5 – AE Bellsport 3 (Gols: Sergio -2-, Victor, Asier, Carlos)

• Pre-benjamí: Penya Esplugues 5 – Catgas Energia 4 (Gols: Biel -2-, Sterling -2-)