04 març 2018

Resultats base de la jornada 3-4 de març

El derbi colomenc de Segona B va ser per a La Unión (2-1) que va basar el seu triomf en un bon inici de partit i en una contra letal a la segona part. El nostre equip no va saber reaccionar ni amb el joc de cinc ni tan sols aprofitant l’expulsió d’un jugador rival. El gol de Catgas Energia B va ser obra de Chechi. Per la seva banda el juvenil visitava avui a FS Ripollet (1-9) imposant-se clarament gràcies a la intensitat i concentració que va exhibir l’equip que va acabar golejant gràcies a l’encert de Xavi (3), Abdel (2), Borja, Josep, Hicham i Mario Silva.

Pas enrere del nostre filial en el duel de màxima rivalitat amb La Unión. La derrota dels homes de Victor Delgado es va fonamentar en un mal començament de la primera meitat, on la falta de concentració va permetre al seu adversari avançar-se al marcador fruit de la seva superioritat a la pista. A partir d’aquest moment va ser Catgas Energia B qui va prendre la iniciativa acumulant les suficients ocasions clares de gol com per empatar. I ho va aconseguir abans de finalitzar el primer temps.

A la segona part nova sortida en fals i domini local. Malgrat que l’equip va corregir el rumb, una contra va tornar a posar amb avantatge a La Unión que va saber mantenir aquest 2-1 fins al final del partit malgrat l’atac de cinc posat en pràctica pels nostres i de la inferioritat numèrica amb la qual va haver d’afrontar l’últim minut.

El juvenil va completar una gran actuació aquest migdia a Ripollet i es va fer creditor d’una victòria molt àmplia amb bones elaboracions i transicions ben acabades. El partit ha quedat vist per a sentència en el primer temps (1-6) amb un gol inclós des de la seva pròpia pista de Borja que va obrir el marcador.

La segona part ha estat molt semblant i Catgas Energia va saber aprofitar els espais que el rival deixava a les seves esquenes per culpa d’una alta pressió , la qual cosa va permetre atacar creant moltes superioritats. La victoria va poder ser més àmplia però es van perdonar algunes ocasions molt clares. L’encontre va servir perquè el cadet Coca debutés jugant uns 8 minuts.

La resta de resultats del cap de setmana:

• Femení: Catgas Energia 1 – FS Ripollet 5 (Gol: Cristina)
  • Infantil: Sant Joan Vilassar 1 – Catgas Energia 9 (Gols: Pol -4-, Jorge -2-, Aleix Garcia, Marc, Rubén)
  • Aleví: Sant Joan Vilassar 3 – Catgas Energia 6 (Gols: Morales -2-, Victor, Rosco, Naïm, Busi)
  • Benjamí A: CFS Montcada 2 – Catgas Energia 5 (Gols: Joan -2-, Luca -2-, Ángel)
  • Pre-benjamí: Manent Santa Coloma 8 – Catgas Energia 5 (Gols: Lucas, Izan, Martí Barreda, Bernat, Sterling)