21 gen. 2018

Resultats base Jornada 20-21 de gener

Catgas Energia B no va començar amb bon peu aquest 2018. La derrota contra Escola Pia Sabadell per 5-1 no té excusa. El rival va ser millor i per això es va endur els tres punts que hi havia en joc. Pel nostre filial va anotar Marc Enric. Per la seva banda el juvenil va assolir un important triomf a la pista d’Entreculturas Montesion de Palma de Mallorca. Un triplet d’Abdel, un doblet de Dylan i els gols de Xavi, Francisco i Mario Silva van completar la golejada de Catgas Energia a domicili (4-8).

Malgrat un bon inici de partit el nostre filial no va saber traduir-ho en gols i arribat l’equador del primer temps va encaixar l’1-0. Amb un rival defensant molt enrere, va costar adaptar-se i amb 5 faltes d’equip abans d’arribar al descans els locals van fer el segon.

En els primers minuts de la segona meitat Escola Pia va poder deixar el partit resolt però una actuació superba d’Arnau va evitar el pitjor. Malgrat el 3-0 Catgas Energia B no va baixar els braços i va aconseguir retallar distàncies. No obstant això l’expulsió d’Orellana va canviar radicalment el guió del partit ja que l’equip de Victor Delgado estava gaudint dels seus millors minuts. El 4-1 amb inferioritat numèrica ho va deixar tot vist per a sentència i l’atac de cinc no va arreglar res i els nostres van encaixar el definitiu 5-1.

Per la seva banda el juvenil malgrat el resultat final (4-8) va haver d’aixecar un marcador advers de 3-1 amb el qual es va arribar al descans. A l’equip de Cala li va costar entrar en el partit, amb moltes imprecisions en les passades, poca lectura de joc davant una defensa molt bé organitzada.

A la segona part va arribar la reacció, es van cometre menys errades en l’elaboració, l’actitud defensiva també va millorar i es va aconseguir un parcial d’1-7. El millor del partit va ser la capacitat de resistència del grup que no es va enfonsar i sobretot els 3 punts que posen distància respecte a la zona de descens.

La resta de resultats del cap de setmana:

• Femení: Catgas Energia  2  – Les Corts UBAE  3 (Gols: Laia, Sandra)
  • Cadet: Catgas Energia 9 – Alcoletge CFS 2 (Gols: Coca -2-, Vaca-2-, Uri-2-, Marc, Andrés, Joan)
  • Infantil: Catgas Energia 13- Laguna CFS 2 (Gols: Pol -7-, Aleix Garcia -2-, Sergi, Raúl, pp)
  • Aleví: Catgas Energia 4 – Badalona Futsal Iris 1 (Gols: Salgado -2-, Naïm, Hugo)
  • Benjamins: Catgas Energia B 2 – Catgas Energia  6 (Gols: Victor -2- / Fajr -2-, Pau, Nacho, Manuel, David)
  • Pre-benjamí: FS Pallejà 0 – Catgas Energia 7 (Gols: Izan -2-, Sterling -2-, Biel, Bernat, Xavi)